• Lifestyle

Nouveau Matinee met Sisley 

Nouveau Matinee met Sisley 

Tijdens de Nouveau Matinee krijg je de kans om een make-up workshop te volgen bij de beauty-experts van het innovatieve cosmeticahuis Sisley.

Sisley staat bekend als een Frans cosmeticamerk dat het beste uit de natuur en de wetenschap combineert om huidverzorgingsproducten, make-up en parfums van de allerhoogste kwaliteit te creëren.

Make-up artist Randall van Sisley geeft vier workshops in de Felix de Nobel-foyer. Je komt alles te weten over het aanbrengen van een stralende en verzorgende make-up. Welke foundation kun je het beste gebruiken op welk moment?

Hoe zorg je voor schitterend gekleurde lippen en hoe laat je je – blauwe, bruine, grijze – ogen stralen? Randall doet het je allemaal voor en je kunt zelf ook aan het werk. Bovendien kun al je brandende beautyvragen stellen aan de aanwezige beautytrainers van Sisley

Om verzekerd te zijn van een plaats, moet je je opgeven voor een van de drie sessies van elk een halfuur. Er is plek voor 35 mensen per sessie. Inschrijven doe je tegelijk met de aankoop van je ticket.

BESTEL HIER JE TICKETS