Naar een krijspaleis? Nee, lekker met de kinderen naar buiten!

buitenspelen oma kind
© Getty Images

'Vandaag niet thuis' is de leukste remedie tegen verveling.

De komende maanden zijn er veel vrije dagen en vakanties en dan kan het best een uitdaging zijn de (klein)kinderen een beetje leuk bezig te houden.

Op hun succesvolle Instagramaccount Vandaag niet thuis, verzamelen Romi en Maaike de leukste (buiten)plekken, kriskras door Nederland. Plekken waar kinderen en volwassenen, ouders en grootouders, blij van worden. Zij vermaken zich, terwijl jij geniet van je koffie in de zon.

Leuke hotspots

Romi en Maaike: "Want zeg nou eerlijk, niemand wordt toch echt blij van een binnenspeeltuin (het 'krijspaleis')? Wij worden blij van leuke hotspots het liefst in het groen!"

Van al die gouden adresjes is nu een boek verschenen: 'Vandaag niet thuis'. Naast horeca vind je in het boek verrassende (buiten)activiteiten. Loop samen over een blotevoetenpad, pluk een veldbloemenboeket of knuffel met een alpaca.

Spelen en een wijntje

Plekken waar genoeg ruimte is om met elkaar de omgeving te ontdekken en waar je ook heerlijk kunt genieten van een goede kop koffie, een glas wijn of een heerlijke lunch. Een boek voor de momenten waarop jij denkt: vandaag ben ik niet thuis.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in