Zeg maar dág tegen de stomerij

Door Ella Vermeulen
Zeg maar dág tegen de stomerij

De nieuwste must-have voor je inloopkast.

Voor wie luxe wil wonen zijn er steeds meer snufjes of het leven aangenamer of makkelijker te maken. Zoals de RefreshButler, een toestel dat zich discreet terugtrekt als inbouwkast of losstaand kan worden gebruikt.

Wereldprimeur

Het is het enige systeem op de markt dat stoom en licht combineert om geuren, bacteriën en virussen niet zomaar te maskeren, maar te neutraliseren. Dat betekent dat je met kleren die je niet zelf kunt wassen niet langer naar de stomerij hoeft, je kunt ze gewoon in dit chique snufje hangen waarin ze zonder chemicaliën worden opgefrist.

Zeg maar dág tegen de stomerij

Naast een klassieke stoomreiniging doet de RefreshButler aan fotokatalyse, een combinatietechniek van licht en stoom die nare geuren en bacteriën afbreekt met een doeltreffendheid van maar liefst 99,9%. En dat zonder enige toevoeging van chemische stoffen die je kledingstukken aantasten. Het volledige proces verloopt in een gesloten luchtcirculatie-eenheid die de condens netjes afvoert en verzamelt. En het ding is ook nog eens eenvoudig te bedienen.

Zeg maar dág tegen de stomerij

Er is ruimte voor 5 kleerhangers, een inklapbare kledingstang en een bak voor klein textiel. De ingebouwde warmtepomp maakt de RefreshButler nog duurzaam in gebruik ook.

Foto's (c) V-Zug

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in