Wil je zien: 10 spectaculaire kerstbomen van de sterren!

Door Kim Veldema
Kerstboom

1. De Beckhampjes houden van groots, maar ook van klassiek. De boom in de hal van Victoria’s beauty- en modehuis is letterlijk een beauty: er hangen zelfs lipsticks in.

2. Kim Kardashian heeft in haar slaapkamer niet uitzicht op één, maar op elf kerstbomen om in de ‘Christmas spirit’ te komen. Op veilige afstand buiten, dat dan wel weer.

3. Jane Fonda pakt ook elk jaar flink uit met Kerstmis. ‘Pronken met mijn boom’ schrijft ze trots bij de foto, en gelijk heeft ze.

4. Wat een pracht en praal in het Witte Huis van Joe en Jill Biden dit jaar. In en rond het presidentiële optrekje bevinden zich 77 kerstbomen, 25 kransen en meer dan 83.615 feestlampjes. De Bidens kregen hulp van meer dan 150 vrijwilligers.

5. Mariah Carey en kerst zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En die engeltjes in haar boom? Die zijn vast een stille hint naar haar vijf octaven tellende stem (die incidentele valse noot vergeten we maar even…) In 2016 was haar boom overigens nog veel groter.

6. Jennifer Lopez poseert als een prachtige ‘lady in red’ voor haar XL-kerstboom en dat valt wereldwijd behoorlijk in de smaak: de foto krijgt meer dan een miljoen likes. [even door swipen naar het juiste beeld]

7. Een groene boom is ook maar zo gewoontjes. Nee, Paris Hilton, telg uit de beroemde Hilton Hotel-dynastie, viert haar kerst het liefst met een glitterend knalroze exemplaar, zo showde ze in 2021. Hier nog compleet met al haar hondjes, waarvan er helaas één vermist raakte dit jaar.  

8.     Maar ook in Nederland houden we van all that glitters. Wat een eyecatcher, deze gouden boom van Patricia Paay. ‘Trots op onze prachtige boom’, schrijft ze erbij, gevolgd door de hashtag #kerstmetlapaay  

9. Catherine Zeta-Jones deelt niet haar eigen kerstboom, maar dit geweldige exemplaar in New York. Dan ben je toch meteen in de kerststemming?

 

10. En tot slot: de chique metershoge boom in Paleis Huis ten Bosch. Zonder ornamenten, maar wel volledig versierd met zilveren slingers en échte kaarsen, aangestoken door koning Willem-Alexander. De kerstboom was vorig jaar groot nieuws, dus dat belooft wat voor dit jaar. Wordt vervolgd…

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in