• Luxe leven

Moeder George Clooney verklapt geslacht tweeling

Moeder George Clooney verklapt geslacht tweeling

Opa of oma worden is natuurlijk altijd spannend en dan kan het soms lastig zijn om je mond te houden. Daar lijkt ook de moeder van acteur George Clooney, Nina (77), last van te hebben. In een interview met RadarOnline verklapt ze geslacht van de tweeling die George en zijn vrouw Amal in juni verwachten.

Lees ook: George en Amal Clooney verwachten een tweeling

Van alles wat

Op de vraag of de kindjes jongetjes of meisjes zijn, antwoordde ze enthousiast: “We krijgen er van allebei één! Een jongen en een meisje. Hoe geweldig? Mijn man en ik kijken er enorm naar uit.” Dat wordt dus beschuit met blauwe én roze muisjes komende zomer.

Goed bewaard geheim

Georges moeder liet ook vallen dat de 55-jarige acteur en zijn 39-jarige vrouw haar volledig op de hoogte houden, maar dat er één ding is dat ze haar absoluut niet willen vertellen. “Ik weet nog niet hoe de kinderen gaan heten, dat is iets tussen George en Amal”, aldus de aanstaande oma tegen RadarOnline

Out in the open

Tja, dan is er toch nog íets dat de twee geheim kunnen houden. George bleek namelijk bijzonder veel moeite te hebben om het nieuws pas na de gebruikelijke twaalf weken zwangerschap bekend te maken. Zo verklapte hij aan goede vriend acteur Matt Damon al na acht weken dat hij vader zou worden. Ook het zo lang mogelijk verhullen van de babybuik was een opgave. Paparazzi richtten hun telelenzen de afgelopen maanden massaal op Amals buik, waarna vorige week bekend werd dat de twee in verwachting zijn.

Moeder George Clooney verklapt geslacht tweeling