Lekker luxe: sneakers op stand (met zilveren schoenborstel!)

Door Ella Vermeulen
Tiffany x Nike

Het is de droom van elke luxe liefhebber en labelsnob: een liefdesbaby van Nike en Tiffany & Co. Maak kennis met de Air Force 1 1837, met daarbij een geïnspireerde Tiffany & Co. limited-edition sterling zilveren accessoires collectie, die op 7 maart uitkomt.

De schoen markeert een verdere viering van de 40e verjaardag van de Air Force 1 en is een eerste samenwerking voor de merken op een "legendary pair."

De sneakers zijn verkrijgbaar zijn bij twee Tiffany locaties in New York en wereldwijd via Nike's SNKRS app en geselecteerde partnerwinkels in Noord-Amerika. Ze zijn gemaakt van zwart suède, hebben een swoosh in het bekende roodborstjesei-blauw en zilveren details boven elke hiel. Een paar gaat ongeveer 400 dollar kosten.

Tiffany x Nike
© .

Erbij komt dus een limited collectie bijpassende item, variërend van 250 tot 475 dollar. De co-branded ontwerpen omvatten een sterling zilveren fluitje, schoenhoorn, schoenborstel en dubrae voor de Nike x Tiffany & Co. Air Force 1 1837 veters. Dus, Sneakers At Tiffany's, anyone?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in