Er is nu een spa voor je handtas (meer Parijs dan dit wordt het niet!)

handtas spa parijs

Hoe reinig je de huid van je Birkin? Dat is waar het in dit unieke kuuroord van 40 vierkante meter om gaat. De It Bag Spa is ontworpen door Collector Square en vanaf 25 februari 2023 te vinden op de begane grond van de Bon Marché Rive Gauche.

Mmmassage!

In de spa wordt gekeken hoe het met het leer staat, het wordt behandeld, geverfd en gemasseerd – je zou er bij wijze van spreken zó naast willen gaan liggen. Ook krijg je advies hoe je er zelf beter voor kunt zorgen. Een Swift leren Kelly heeft bijvoorbeeld heel weinig behandeling nodig omdat het minder vatbaar is voor vlekken, terwijl het Epsom-leer van een groene Birkin regelmatig moet worden gehydrateerd. 

Keuze te over

Tegelijkertijd toont Collector Square een brede selectie Hermès-tassen, zoals een klassieke Kelly 32 cm in bordeauxrood boxleer, een mini Kelly 20 cm in Confetti-roze Mysore-leer, de essentiële Birkin 35 cm in Togo Étoupe-leer of een Constance vintage in zwarte krokodil. Echt iets voor als je Hermès'je last heeft van een winterdip, toch?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in