5 x oogverblindende bling tijdens de Bafta's

Door Ella Vermeulen
Sheila Atim
© Chopard

Niets zegt 'Awardsseizoen!' als een beveiliger als date op de rode loper.

Je las al over prinses Catherine en haar dramatische handschoenen en over de prachtige 40+ looks op de rode loper van de Bafta's. Vandaag nog even een blik op de beeldige bling die er te bewonderen was.

Catherine Zeta Jones
© .

Catherine Zeta Jones torste 9.86 karaat aan peervormige gekleurde diamanten in haar oren en nog eens een vermogen aan andere Haute Joaillerie van Chopard, waaronder een ring (5.15 karaat) uit de L’Heure Du Diamant.

Jodie Turner-Smith
© .

Ook een blikvanger was de set die Jodie Turner-Smith droeg: prachtige saffieren en diamanten in een vrij klassiek design, die werd opgehipt door de Ice Cube-ring.

Lily Allen
© .

Lily Allen droeg onder andere hartvormige oorhangers gemaakt van 24.52 karaat in ronde diamanten. De ring is een Vague ring uit de Precious Lace collectie.

Damian Hurley
© .

En Damian Hurley, zoon van Elizabeth Hurley, bewees dat ook mannen een diamanten ketting best kunnen hebben: de hanger is uit de Happy Diamonds collectie.  

sheila atim
© .

De klapper van de avond, op juwelengebied dan, was het Chopard collier dat Sheila Atim droeg: 226.4 karaat met bijpassende oorbellen van nog eens 10.27 karaat. Zoiets vraagt om een beveiliger als +1.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in