Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

15 sterrenchefs, één iconische locatie: dit culinaire spektakel wil je niet missen

Op 26 mei verandert het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam in het smakelijk middelpunt van Nederland. Ter ere van het tienjarig jubileum van The White Room wordt de iconische Wintertuin en Grand Ballroom omgetoverd tot een gastronomisch festival van ongekende klasse.

15 sterrenchefs Krasnapolsky Amsterdam

Meer dan vijftien topchefs uit binnen- en buitenland, elk bekroond met één of meerdere Michelinsterren, bundelen op deze bijzondere avond hun krachten. Hun missie? Een onvergetelijke avond creëren waarin fine dining, innovatie en invloeden van over de hele wereld samenkomen in een setting die net zo spectaculair is als het menu.

Sterrengerechten in streetfoodstijl

Het ‘10 jaar The White Room Michelin Festival’ biedt een unieke culinaire ervaring met een verrassende twist. Geen klassieke gangenmenu’s, maar een luxueus streetfoodconcept waarbij gasten langs verschillende foodstations wandelen.

Elk station wordt bemand door een gerenommeerde sterrenchef die zijn of haar signature dish serveert. Denk aan de verfijning van haute cuisine, maar met de ontspannen sfeer van een gastronomisch festival.

Fine dining à la The White Room
Fine dining à la The White Room

De gerechten worden begeleid door zorgvuldig geselecteerde wijnen, gepresenteerd door top-sommeliers. Het resultaat is een feest voor alle zintuigen, onder de fonkelende glazen koepels van de 19e-eeuwse Wintertuin en tussen de indrukwekkende details van de Grand Ballroom.

Een line-up om van te watertanden

De indrukwekkende lijst van deelnemende chefs wordt aangevoerd door niemand minder dan Jacob Jan Boerma, culinair adviseur van The White Room en chef van Restaurant Fine Fleur.

Jacob Jan Boerma

Hij wordt bijgestaan door Tristan de Boer, chef de cuisine van The White Room.

Tristan de Boer

Verder zijn er internationale grootheden als Stefan Heilemann van Restaurant Widder in Zürich, Benoit Carcenat van La Table de Valrose in Frankrijk en Thomas Buehner, voormalig chef van La Vie in Duitsland. In totaal zullen meer dan vijftien sterrenchefs hun meesterwerken presenteren – een zeldzame kans om zoveel culinaire topnamen samen aan het werk te zien én te proeven van hun creaties.

Luxe, smaak en beleving

Voor 235 euro per persoon genieten gasten van deze exclusieve avond, inclusief wijnarrangement en dranken. Voor wie de avond niet lang genoeg kan duren, is er een speciaal hotelarrangement met overnachting in het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky – zodat het culinaire spektakel in stijl kan worden afgesloten. Een unieke kans om wereldse gastronomie te proeven, in hartje Amsterdam!

Luxe leven
  • Krasnapolsky