Leontine Ruiters: verliefd op John, vertrouwen in Marco

Leontine Ruiters: verliefd op John, vertrouwen in Marco

"Verliefd, het bestaat nog, ook op je 54e."

Volgens Leontine Ruiters doet haar ex-man Marco Borsato "ontzettend zijn best” om zijn leven weer op te pakken nadat hij was beschuldigd van seksueel wangedrag. "Hoewel dat natuurlijk moeilijk is omdat er nog niet echt een einde is aan wat er speelt”, zegt Ruiters bij RTL Boulevard. In de afloop van de zaak, die nog wordt onderzocht door het Openbaar Ministerie, heeft Ruiters "eerlijk gezegd alle vertrouwen”, zegt ze. "Dus dat komt goed.”

Met de kinderen van de zanger en haar gaat het goed. "We zijn als gezin, wel in een andere vorm, nog steeds sterk”, aldus Ruiters. "Dus daar ben ik heel dankbaar voor en blij mee.”

Leontine was tot hun scheiding in 2020 getrouwd met Borsato. De twee waren bijna 22 jaar met elkaar getrouwd en hebben samen drie kinderen: zoon Luca, zoon Senna en dochter Jada. Ruiters heeft inmiddels een nieuwe liefde: ondernemer John Huiberts.

Ze heeft het "heel leuk" met hem: "Ja, ik ben wel verliefd", sprak Ruiters lachend. "Het bestaat nog, ook op je 54e." Leontine wilde verder niet veel kwijt over haar relatie, en wilde al helemaal geen dubbelinterview doen. "Laat ik het erbij houden dat het heel fijn is, en heel goed voelt en dat we het heel leuk hebben samen."

Huiberts bevestigde in oktober al dat hij en Ruiters met elkaar aan het daten waren. Hij stelde toen dat ze "elkaar aan het ontdekken" waren.

Foto (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in