Proeven in de pop-up: zó vind je je partner in wine

Proeven in de pop-up: zó vind je je partner in wine

Op Single's Day opent het Date Café!

Het is alweer bijna de 11e van de 11e, carnaval barst los onder de rivieren. Maar er valt nóg iets te vieren: op 11 november, oftewel 'singles day' opent het Pays d’Oc IGP Date Café. Kom langs en vind je perfecte 'single' druivensoort en wie weet de liefde!

Proeven in de pop-up: zó vind je je partner in wine

Onder het label Pays d’Oc IGP mogen wijnmakers 58 druivenrassen gebruiken, waarvan er 12 op de wijnkaart van dit pop-up café staan. De Poolbar van de Kanarie Club in Amsterdam is het decor van het Date Café, waarbij de eerste drie dagen in het teken staan van speeddating.

Wat is je druivenras?

Ben je meer een Sauvignon Blanc of Chardonnay type? Het DNA van Pays d'Oc IGP ligt in de monocépage wijnen, oftewel wijnen gemaakt van één 'single' druivenras. Op de wijnkaart van het  Date Café ontdek je 12 verschillende druivenrassen. Een wijnwegwijzer en advies van een sommelier helpen je aan een perfecte wijnmatch, op basis van jouw favoriete druivenras!

Vind je 'partner in wine'!

Voor singles is er nóg meer te ontdekken: ga op zoek naar je 'partner in wine' tijdens een van de speeddate avonden. Op 11, 12 en 13 november staat van 19:30 tot 21:30 uur het Pays d’Oc IGP Date Café in het teken van speeddaten, op zoek naar jouw perfecte wijnmatch. Meld je aan en koop een kaartje voor €15, inclusief twee glazen Pays d’Oc IGP en bitterballen tijdens het daten.

Proeven in de pop-up: zó vind je je partner in wine

De leeftijdscategorie voor de speeddate avonden is 20 tot 35 jaar. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, ontvang je een dag van tevoren een e-mail of het speeddaten doorgaat. Mocht dit niet zo zijn, dan ben je natuurlijk van harte welkom om alsnog van een glas Pays d’Oc IGP te genieten, of krijg je je geld terug.Na 11, 12, 13 november, is de pop-up geopend voor dates, mensen die graag genieten van een glas Pays d'Oc IGP of dates via dating app Breeze.  Mocht je wel al gelukkig zijn in de liefde, niet getreurd! Iedereen is welkom in het Pays d’Oc IGP Date Café.

Openingsdata- en tijden

Open van donderdag 11 t/m zaterdag 19 november 2022, elke avond van 17:00 – 22:00 uur.Op 11, 12 en 13 november van 19:30 tot 21:30 uur gereserveerd voor speeddates, maar voor en na het speeddaten is het café geopend voor andere gasten.Van 14 tot 19 november is het Date Café voor iedereen geopend van 17:00 tot 22:00 uur.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in