Michelin-spektakel: op naar Chefs at the Parc

Dit moet toch wel het leukste foodfestival óóit zijn (met meer dan 50 sterren!)

Parc Broekhuizen

Als het gaat om lekker eten en genieten van een mooie, luxe setting, kunnen wij ons sowieso al geen fijnere plek voorstellen dat Parc Broekhuizen op de Utrechtse Heuvelrug. Maar voor hun eigen gourmet festival pakken ze helemaal uit.

Het culinair landgoed nodigt van 13 tot en met 16 mei een groep nationale en internationale sterrenchefs uit om voor jou te komen koken. Waardoor er die dagen in totaal meer dan vijftig (!) Michelinsterren op het landgoed aanwezig zijn.

Chefs at the Parc
© Parc Broekhuizen

Zoveel sterren telde de eerste editie van het festival in 2019. Dat het festival na een paar lastige pandemiejaren nu eindelijk weer kan plaatsvinden, betekent dat er nu nóg meer sterren zijn verzameld, zoveel zin hebben ze er op Parc Broekhuizen in.

Verspreid over die vier dagen zijn er lunches, unieke diners en allerlei proeverijen te boeken. Daarnaast kun je genieten van al het moois dat het landgoed te bieden heeft (de sfeer, de natuur, het interieur… je kunt ook heerlijk overnachten bij Parc Broekhuizen).

Chefs at the Parc
© Parc Broekhuizen

Voormalig driesterrenchef Jacob Jan Boerma (De Leest) is de consulting chef van het Culinair Landgoed, dat een fijne bistro en een eigen Michelinrestaurant (Voltaire*) heeft en hij wist ook voor deze editie weer wat hele fijne chefs vast te leggen.

Al toegezegd hebben Juan Amador (Restaurant Amador*** in Oostenrijk), Marco Müller (Restaurant Rutz*** in Duitsland), Viki Geunis (Restaurant ’t Zilte*** in België), Jesus Sanchez (Restaurant Cenador*** in Spanje) en Paolo Casagrande (Restaurant Lasarte*** in Spanje). En dat zijn dus alleen nog maar de driesterrenchefs.

Parc Broekhuizen
© Parc Broekhuizen

De chefs koken met elkaar, er is een lunch door jong Europees sterrentalent, er is een ‘Best of Europe Diner’… eigenlijk wil je gewoon vier dagen aanschuiven, kortom.

Zin om jezelf écht heerlijk in de watten te laten leggen dit voorjaar? Hier boek je tickets voor de verschillende evenementen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in