Foodie? Met deze lekkere adresjes haal je álles uit je stedentrip

De lekkerste hotspots in Nederland, België en Frankrijk.

Foodie? Met deze lekkere adresjes haal je álles uit je stedentrip

Veel mensen zijn een beetje klaar met ver reizen en het gedoe van vliegen. Wat een stedentrip in de buurt een aantrekkelijk alternatief maakt.

Nu staat en valt zo'n trip met lekker eten. Wat je wilt, is de dag beginnen met een goede kop koffie, de lekkerste lokale specialiteiten shoppen bij een delicatessenwinkel, aansluiten bij een ambachtelijke bierproeverij, genieten van een gastronomisch diner en voor het slapengaan een bijzondere cocktail wegtikken. Ook liefde voor een locatie gaat door de maag.

 

Cover time to momo - Foodies

Smakelijke workshop

Enter time to momo Foodies, de nieuwste in de reeks net even anders-reisgidsen, die worden samengesteld door locals. Van low budget eetzaakje tot driesterrenrestaurant en van ambachtelijke bakker en top-traiteur tot adres waar je typische lokale lekkernijen haalt of een smakelijke workshop kunt volgen. Zet je riem maar alvast een gaatje ruimer, het wordt smullen!

Wat kun je verwachten?

  • Foodie-bestemmingen in de steden Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Middelburg, Antwerpen, Gent, Brussel, Kortrijk, Lille, Parijs & Lyon;
  • Ook volop tips voor wie van vegetarisch of vegan eten houdt;
  • Koffieliefhebber opgelet: per stad vind je bovendien de leukste koffietentjes;
  • Naast al het lekkers staan in de gids leuke uitjes, winkels en toffe slaapadressen.

time to momo Foodies (€ 20) verschijnt op 11 november 2022, maar staat al in pre-order.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in