Dry January: naar de wasserette voor een cocktail

cocktails mocktails

De kop van 2023 is eraf, de eerste werkweken zitten erop – dat voelt toch wel als een momentje om even bij te stil te staan, qua Happy Hour. Maar dikke kans dat je meedoet aan Dry January, dus hoe kun je nu eens Sober Socializen zonder al te veel verleiding?

Speakeasy

We tippen The Extraordinary Dry Bar, een stomerij omgetoverd tot speakeasy cocktailbar. Je kunt desgewenst één kledingstuk gratis laten stomen (je paillettenjurk, die metallic blazer?) gratis stomen en haalt 'm op wanneer het je uitkomt. En je drinkt een mocktail van liquid coach Stefan Samuel (bekend van Bar Feijoa in Amsterdam en winnaar van de Entree Best Bartender Award 2022), met dank aan Tanqueray 0.0 gin.

Wasserette

Heb je niets te wassen, maar wil je er toch bij zijn?  Ook dan ben je meer dan welkom voor een drankje en een dansje! In de hele maand januari krijg je namelijk na je bezoek aan de wasserette een code waarmee je bij bestelling van een Tanqueray 0.0 cocktail bij Bar Feijoa er één gratis bij krijgt.

The Extraordinary Dry Bar is voor consumenten eenmalig geopend is op zaterdag 14 januari in Amsterdam (The Extraordinary Dry Bar is te vinden op Kerkstraat 56 in Amsterdam). Het is mogelijk om één kledingstuk per persoon kosteloos te laten reinigen. Let op: er is een beperkt aantal stoombeurten beschikbaar.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in