• Dry January

Dry January Dipje? Aan de mocktails!

Dry January Dipje? Aan de mocktails!

Alcoholvrij aan de bar hangen was nog nooit zo hip.

Voor wie voor een alcoholvrije maand januari heeft gekozen, maar het Happy Hour mist: pop-up bar Bar 0.020  (spreek uit als: nul punt nul twintig) helpt op een positieve en gezellige manier Dry January door te komen.

Op 31 januari sluit de bar haar deuren. Met op zaterdag 1 februari – als ultieme beloning voor iedereen die alcoholvrij de maand is doorgekomen – een knallend afsluitfeest.

Dry January Dipje? Aan de mocktails!

"De bar is bedoeld voor gezellige mensen die als doel hebben om een maand niet te drinken en die ook nieuwsgierig zijn naar alcoholvrije dranken," zegt oprichtster Mariska Leising. "Bar 0.020 heeft niet alleen partnerships met bierbrouwers en andere alcoholvrije dranken, maar ook met muzikanten en artiesten. Zo draait er op vrijdag altijd een DJ, zodat je dansend het weekend in kan gaan. Op de zaterdagen worden er proeverijen georganiseerd door alcoholvrije dranken en bierbrouwerijen. En op de zondagen wordt de bar een groot spelletjescafé met een entertainmentteam.

Dry January Dipje? Aan de mocktails!

Je vindt de pop-up bar aan de Nieuwezijds Kolk 25 in Amsterdam en is tot 31 januari open van donderdag tot en met zondag. Het eindfeest is op zaterdag 1 februari.

Openingsfoto (c) iStock 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in