Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze twee chefs kunnen werkelijk tóveren met groente

En dat is nog eens heerlijk herfstig tafelen. Groen eten, dat wil zeggen duurzaam én met meer groente, is heter dan heet. Dat hoef je niet van ons aan te nemen. Het zegt alles dat Michelin sinds vorig jaar ook groene Michelinsterren uitdeelt. In Nederland hebben we acht restaurants met zo'n ster,...

Deze twee chefs kunnen werkelijk tóveren met groente

En dat is nog eens heerlijk herfstig tafelen.

Groen eten, dat wil zeggen duurzaam én met meer groente, is heter dan heet. Dat hoef je niet van ons aan te nemen. Het zegt alles dat Michelin sinds vorig jaar ook groene Michelinsterren uitdeelt.

In Nederland hebben we acht restaurants met zo'n ster, dus je kunt je hart ophalen. Maar mocht je niet weten waar te beginnen dan tippen wij je graag twee restaurants die je écht niet wilt missen (of die focus op duurzaamheid je nou wel of niet aanspreekt trouwens).

Triptyque in Wateringen

De eerste is Triptyque van chef Niven Kunz en zijn vrouw Virginie van Bronckhorst-Kunz. Al járen is Niven een begrip in Nederland, maar in 2020 besloot hij zijn restaurant Niven in Rijswijk te sluiten, na tien jaar met een ster. Hij begon later dat jaar Triptyque in Wateringen en al snel zoemde het dat er een groene ster op komst was. Die kregen ze dus ook, en dat proef je.