5 leuke strandtenten waar je het hele jaar door terecht kunt

Strandpaviljoen Zee van Tijd

Ze zijn het hoogtepunt van een strandwandeling en door de duinen struinen: strandtenten die het hele jaar door open zijn, voor het betere 'even helemaal weg-gevoel'. Hier kun je jaarrond terecht!

Republiek Bloemendaal

Banken waar je zonder assistentie amper nog uit komt, maar ook: een open haard, waanzinnig uitzicht op zee en een lekkere kaart, cocktails incluis. Voordeel van  deze tijd van het jaar is dat de omgeving niet geteisterd wordt door dancedreunen.

Strandpaviljoen De Zeemeeuw

Alleen de naam al: het is wat het moet zijn. In de zomer smul je hier van salade, nu hebben ze ook erwtensoep en warme chocolademelk op de kaart. Plus: Cadzand kan prat gaan op de meeste zonuren van Nederland, wat een wandeling ook net even wat aantrekkelijker maakt.

Strandpaviljoen Hargen

De winnaar van de de Travellers Choice Award 2022 vind je in Hargen, in de buurt van Bergen. Beeldschoon ingericht en de menukaart is net even wat meer 'gourmet' dan elders.

Strandpaviljoen Dok 14

Nog eentje in Cadzand: Dok 14. Op de kaart alles van pannenkoeken tot pokebowls, uitzicht op zee (vorig jaar werd er voor de deur nog een uit de koers geraakte orka gered) en bij woest weer zit je er lekker hoog en droog.

Strandpaviljoen Zee van Tijd

Te vinden aan het strand van Julianadorp aan Zee, met een menukaart die met de seizoenen meedeint. Uitzicht op strand en zee (zie ook de openingsfoto), knusse sfeer, goddelijke garnalenkroketjes.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in