3x historisch uit eten in regio Amsterdam

Culinaire hoogstandjes op unieke plaatsen.

sterkwater

Reizend restaurant SterkWater weet met enige regelmaat bijzondere plekjes in Nederland te regelen voor unieke diners. Dit voorjaar is het weer niet anders en toveren ze een aantal droomavonden tevoorschijn bij Fort Abcoude, het Muiderslot en Fort Spijkerboor, allemaal dichtbij Amsterdam.

Dat belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor zij die een tafeltje weten te scoren, want niet alleen ga je tijdens het diner op reis door de tijd, het menu is ook nog eens helemaal geïnspireerd op het verhaal van de locatie.

SterkWater

Fort Abcoude is bereikbaar via een romantisch pontje en je dineert er in het oude kruitmagazijn. De exacte eetlocaties van de andere twee forten worden later bekend gemaakt, maar ook daarvoor kun je nu al een tafeltje boeken. https://www.sterkwater.nl/editie/fortbijabcoude/

Je betaalt 99,95 euro voor een vijfgangendiner met wijnarrangement of mocktails. De diners bij Fort Abcoude vinden plaats tussen 9 maart en 2 april. Van 30 maart tot 30 april kun je dineren bij het Muiderslot en van 5 tot 27 mei bij Fort Spijkerboor.

SterkWater

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in