3x heerlijk uit eten in Breda

3x heerlijk uit eten in Breda

Streetfood, Italiaans, Turks... drie parels in de kroon van 'de parel van het zuiden'.

Waar willen we eten in Breda? Nou... hier dus!

1 – The Streetfood Club (nieuw)

Natuurlijk zou het er eigenlijk maar amper toe moeten doen hoe een restaurant er van binnen uitziet. Maar er zijn uitzonderingen. Want bij The Streetfood Club loop je een waar sprookje binnen.

Het Grand Theatre van de stad is omgedoopt tot Theatre of Flavour met de prachtige nieuwe hotspot waar je naast, nou ja, streetfood dus, uit alle windstreken ook kunt genieten van misschien wel het meest Instagrammable interieur van heel Nederland. Kijk alleen al eens naar deze korte impressie. Die bar!

Ook op de menukaart raak je niet snel uitgekeken. De brunchkaart komt er binnenkort aan, maar voor het diner bestel je er de lekkerste Aziatische en Mexicaanse hapjes, van spring rolls en dim sum tot empanadas en tostadas. De vegetarische kaart is ook nog eens dik in orde.

3x heerlijk uit eten in Breda

2 – Barlucca

Een goede Italiaan heb je altijd nodig, en daarvoor zit je in Breda al tien jaar goed bij Barlucca. Een best wel stoer restaurant met een goede wijnbar waar je je even helemaal niet in Nederland waant. 

De antipasti hier is in Bredase kringen redelijk legendarisch laten we ons vertellen, dus dat zit sowieso al goed. Ook leuk: het menu wisselt met de seizoenen en álles wordt hier zelfgemaakt, van de pasta tot het brood.

3 – L'Anatra

Afgelopen jaar verkozen tot het beste restaurant van Noord-Brabant, dus deze moet ook echt op je lijst. Je eet er Turks, het liefst in de vorm van een acht gangen verrassingsmenu van de chef.

Wanneer gaan we?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in