3 x Valentijn vieren aan de Amsterdamse grachten (inclusief huisdichter!

Door Ella Vermeulen
.

En aan eentje hou je zelfs een gepersonaliseerde illustratie over!

Nog op zoek naar een leuk adresje voor een origineel Valentijnsdiner? Hier kun je terecht voor een romantische dichter aan tafel of een gepersonaliseerde illustratie als aandenken!

Sjansz. in Jansz.

.
© .

Sjansz. is terug van weggeweest! Valentijnsdag in Jansz. staat in het teken van flirterige romantiek en heerlijke gerechten to share; een avond met een persoonlijke twist.

.
© .

Speciaal voor de meest liefdevolle avond van het jaar schuift Sella Molenaar aan en schetst gepersonaliseerde illustraties van de dinerende love birds als uniek aandenken. Geniet van de Sjansz.-avond met een romantisch uitzicht op de Amsterdamse grachten en een romantisch menu om te delen.

Dinsdag 14 februari 2023

Jansz. Amsterdam

Reestraat 8

You’re the Taco to my Tuesday

.
© .

Schuif aan bij Celia in hartje Amsterdam. Het inmiddels populaire Taco Tuesday concept wordt aangevuld met extra romantiek op deze dinsdagavond.

.
© .

Celia laat gasten kennis maken met de Californische cuisine. In deze keuken komen culturen en invloeden vanuit alle windrichtingen bij elkaar en worden pure gerechten bereid die in combinatie met het simplistische 60’s en 70’s design de perfecte plek is voor een avond uit. Twee Californische taco’s naar keuze inclusief een bijgerecht en dessert voor € 25. 'Let’s taco ‘bout how much I love you’.

Dinsdag 14 februari 2023

Celia Amsterdam

Nieuwendijk 60

Pulitzer Poët

.
© .

Gedimde lichten, poëzie en een onovertroffen uitzicht op de Amsterdamse grachten vormen het decor voor Valentijnsdag vanuit het Amsterdamse Pulitzer.

Op 14 februari neemt de huisdichter plaats in de Pulitzer Library – verscholen in de lobby van het hotel – en schrijft persoonlijke gedichten voor hotelgasten. Of het nu gaat om een romantisch gedicht voor een geliefde of een speciaal eerbetoon aan een familielid of vriend, de huisdichter weet raad met woorden. Ah, romance!

Dinsdag 14 februari 2023

Pulitzer Amsterdam

Prinsengracht 323

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in