Hartverwarmende Valentijncadeau's voor koukleumen

Stoov

Oók een ideetje voor als je je eigen Valentijn bent (of gewoon een koukleum bent!)

Hoewel er links en rechts al sneeuwklokjes en krokussen opkomen, is het nog verdraaid koud, niet in het minst omdat Nederlanders massaal de thermostaat laag hebben staan. Wat is er dan hartverwarmender dan een Valentijnsattentie waar je het lekker warm van krijgt? Check de draagbare dekens, maar er is méér: 

Stoov
© Stoov

Warmtekussen van Stoov.

Stoov
© Stoov

En dat label heeft tegenwoordig ook kussens voor huisdieren: de Woov (heel fijn voor honden en poezen die last hebben van artrose of al een dagje ouder zijn en zichzelf niet meer zo goed warm kunnen houden.

.
© .

Toegegeven, het is niet de meest elegante look ook. Maar je hebt wel toasty tenen in Spaanse sloffen, verkrijgbaar bij elke schoenlapper, in schoenenwinkels en hier

.
© .

Onovertroffen in simpele effectiviteit: de warmwaterzak of kruik. Kruip ermee onder een plaid, al dan niet met je lover en het is lekker warm. Te koop bij elke drogisterij.

.
© .

Even in de magnetron en deze hittepit met kersenpitten biedt een paar uur lang behaaglijke warmte.

Een paar ambachtelijk gebreide sokken houden je voeten lekker warm. Voor de liefhebbers: er zijn ook knapperd die geitenwollensokken voor je breien.

.
© .

En wie zit er nu op oncomfortabele kriebelende lingerie te wachten, als er zoiets bestaat als thermondergoed van de Hema? Liefde begint altijd met lekker opgewarmd zijn! 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in