Deze bloemen en planten zijn perfect voor Valentijn 2.0

Mooi Wat Planten Doen Valentijn

Rood is zo eenzijdig als het gaat om liefdesverklaringen, laat je liefdesverklaring ook lekker gloeien in oranje bloemen en sensuele vormen voor Valentijn, bijvoorbeeld tijdens een intieme picknick met sexy hapjes.

Denk bijvoorbeeld aan de Gloriosa. Deze plant heeft blaadjes in de vorm van vlammen en houdt zich graag vast aan dat wat dichtbij haar staat – hoe hartstochtelijk wil je het hebben?

Mooi Wat Planten Doen Valentijn
© Mooi Wat Planten Doen

Ook Bromelia is met haar indrukwekkende uiterlijk klaar om te vlammen. En wat dacht je van de tulp? Met haar prachtige kleuren voegt ze warmte en schoonheid toe aan je indoor picknick. 

Tot slot is de Gardenia een waardevolle toevoeging. Deze elegante diva is met haar sensuele bloemen een lust voor het oog en bezorgt je een goed humeur. Wat wil je nog meer? Misschien nog een paar anthuriums, misschien wel de sensueelste bloem van allemaal.

Meer Valentijnsinspiratie – of je het nu viert met je lief, een vriend, vriendin of je gezin – vind je op Mooi Wat Planten Doen.

Mooi Wat Planten Doen Valentijn
© Mooi Wat Planten Doen

Met ook (hilarisch!): de Safe Sex Condoomplant!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in