Zomerweek in Concert: deze leuke vrouwen gaan het podium op

Nieuw op de Libelle Zomerweek: zomerse concerten door allerlei leuke vrouwen.

Ilse DeLange
© Brunopress

We kunnen de zomer al bijna ruiken, en dat betekent in ons geval dat we ook al druk bezig zijn met het plannen van leuke zomeruitjes. Een dagje Zomerweek bij de collega’s van Libelle hoort daar natuurlijk ook bij. En dat belooft dit jaar een nog groter feest te worden dankzij Zomerweek in Concert.

Op het evenemententerrein in Vijfhuizen worden op de zondag (Moederdag) concerten gegeven door vijf top 40-acts. Ilse DeLange en Miss Montreal bijten het spits af, maar ook de vrouwen van Loïs Lane en Female Fusion én Edsilia Rombley komen langs voor een optreden.

Libelle Zomerweek
© ANP

“Nog nooit eerder hebben we zo groots uitgepakt met optredens tijdens de Libelle Zomerweek”. Aldus hoofdredacteur Hilmar Mulder. “Ik ben dan ook supertrots dat we op Moederdag een complete women-only line-up hebben. Zomerweek in Concert wordt gegarandeerd een unieke ervaring.”

De Libelle Zomerweek is al 26 jaar een feestje voor moeders, dochters en vriendinnen van over vier generaties. De week wordt dit jaar van 11 t/m 17 mei gehouden in Vijfhuizen. Voor tickets ga je naar libellezomerweek.nl/zomerweekinconcert.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in