• Cultuur

Win Magma, de nieuwe spannende thriller van Carina van Leeuwen!

Win Magma, de nieuwe spannende thriller van Carina van Leeuwen!

Een nieuwe cold case-thriller die zich afspeelt in Den Haag.

Recherche, journalistiek en politiek komen samen in de bloedspannende thrillerreeks van Carina van Leeuwen. Haar nieuwste thriller heet Magma en wil je in één ruk uitlezen.

Want: twee meisjes van uiteenlopende sociale klassen verdwijnen in dezelfde week. Het lichaam van een jarenlang vermiste docent wordt uit het water gevist. En een politicus voelt hoe de grond hem te heet onder de voeten wordt.

Ik wil meer!

De vondst van de vermiste docent Roger van Merle resulteert in een vernietigend rapport over het politieonderzoek destijds. Als reactie wordt in Den Haag een nieuw rechercheteam voor vermissingen opgericht. Hierin zit een vreemde eend in de bijt: journalist Lyn Riley, die na dertig jaar in oorlogs- en rampgebieden terug in Nederland is.

In hun onderzoek stuiten zij op tegenstand vanuit politieke hoek

Het team duikt in de verdwijning van de 18-jarige Sasha, die in tegenstelling tot een in dezelfde week verdwenen meisje uit hogere kringen al snel werd vergeten. In hun onderzoek stuiten zij op tegenstand vanuit politieke hoek. Ondertussen staat er voor Riley persoonlijk ook nogal wat op het spel…

Magma van Carina van Leeuwen is het eerste deel uit een nieuwe reeks en uitgegeven door A.W. Bruna. Het boek kost € 21,99 als paperback, € 12,99 als e-book en € 15,99 als luisterboek. Je bestelt het hier.

Over de auteur

Win Magma, de nieuwe spannende thriller van Carina van Leeuwen!
Carina van Leeuwen werkt voor de politie Amsterdam als Inspecteur/Forensisch Specialist in het Cold Case Team. Zij is de auteur van de thrillerserie Unit Plaats Delict - Vuurproef, Koud spoor en Nachtvlinder - die zich afpeelt in de wereld van forensisch rechercheur Renee Spaan van het Haagse politiebureau Donumstraat.

Doe mee & win!

Nouveau mag 5 exemplaren van Magma door Carine van Leeuwen weggeven! Vul het formulier in, wie weet kun jij dan straks wel nagelbijtend lezen.