• Cultuur

Win Gletsjer, de nieuwe thriller van Suzanne Vermeer!

Win Gletsjer, de nieuwe thriller van Suzanne Vermeer!

Sloeg tijdens de skivakantie het noodlot toe of speelt er meer?

Bij Suzanne Vermeer weet je dat je mentaal voorbereid moet zijn op plot-twists en nagelbijtend doorlezen. Zo ook in haar nieuwe boek Gletsjer.

Waar gaat het over?

Maaike en haar zus Judith zijn samen op skivakantie in Duitsland. Vroeger gingen ze jaarlijks naar het gebied Garmisch-Partenkirchen, maar door Judiths politieke carrière zijn zulke tripjes onmogelijk geworden. Wat begint als een weekje optimale zussentijd, verandert in een regelrechte ramp wanneer Judith verongelukt. Maar was het daadwerkelijk een noodlottig ongeluk? Maaike gelooft er niks van en gaat op onderzoek uit.

Bestsellerauteur

Suzanne Vermeer is de bestverkopende Nederlandse thrillerauteur van dit moment. Vermeer debuteerde in 2006 met All-inclusive, dat direct een bestseller werd. Sindsdien verschijnt er elk jaar een zomerthriller van haar hand, later kwamen daar ook winterthrillers bij. Intussen zijn er meer dan dertig titels verschenen, waarvan meer dan drie miljoen exemplaren zijn verkocht.

Win Gletsjer, de nieuwe thriller van Suzanne Vermeer!

In 2011 werd bekend dat achter het pseudoniem Suzanne Vermeer de toen net overleden auteur Paul Goeken schuilging. In overleg met zijn familie werd besloten om de boekenreeks na zijn dood voort te zetten. Wie tegenwoordig de bestsellers van Suzanne Vermeer schrijft, is een van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse boekenwereld.

Gletsjer van Suzanne Vermeer is uitgegeven door A.W. Bruna en vanaf vandaag verkrijgbaar als paperback, e-book en luisterboek.

Doe mee & win! 

Win Gletsjer, de nieuwe thriller van Suzanne Vermeer!

Nouveau mag 5 exemplaren van Gletsjer ter waarde van € 17,50 weggeven! Vul het formulier in, wie weet kun jij dan wel met Suzanne Vermeer de piste op!