• Cultuur

Sisi Alert! Die Kaiserin krijgt een 2de seizoen

Door Ella Vermeulen
Sisi Alert! Die Kaiserin krijgt een 2de seizoen

Het succes van de eerste reeks smaakt naar méér.

Goed nieuws voor de liefhebbers van pittig kostuumdrama: Die Kaiserin, de tv-serie over keizerin Elisabeth van Oostenrijk, is door Netflix verlengd voor een tweede seizoen. Eind september verscheen het kostuumdrama, waarin het er af en toe zinderend aan toe gaat.

Bericht wordt geladen...

De reeks is een succes gebleken en de cast heeft aangekondigd dat er een vervolg komt.

Sisi Alert! Die Kaiserin krijgt een 2de seizoen

Producer Jochen Laube heeft al wat vertelt over het nieuwe seizoen: "We zitten nog aan het begin van het leven van Elisabeth, we zijn dan ook erg blij dat we meer kunnen vertellen over haar leven. Haar verhaal gaat over de kracht van liefde, maar ook de moed om anders te zijn en de hoop op een betere toekomst. Iets dat we allemaal kunnen gebruiken in de huidige tijd."

Sisi Alert! Die Kaiserin krijgt een 2de seizoen

In het tweede seizoen zal de relatie tussen Elisabeth (Sisi) en Franz verder uitgediept worden, je zult hun relatie zien evolueren. Daarnaast wordt ze moeder, met nieuwe aanvaringen met haar schoonmoeder Sophie als gevolg: die twee denken héél anders over het opvoeden van kinderen.

Foto's (c) Netflix 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in