Queen Charlotte: A Bridgerton Story heeft een trailer!

Queen Charlotte: A Bridgerton Story
© Netflix

Vanaf 4 mei is deze spin-off te zien op Netflix

Het zijn goede tijden voor de fans van Bridgerton. Niet alleen komt het nieuwe seizoen eraan, vanaf 4 mei is bij Netflix ook een prequel van de wereldwijde hit te zien. Nadat de streamingdienst eerder al wat beelden deelde, is de officiële trailer vrijgegeven van Queen Charlotte: A Bridgerton Story.

In Queen Charlotte: A Bridgerton Story volg je de machtige Queen Charlotte tijdens haar huwelijk als jonge koningin met koning George (dan nog niet de 'Mad King George' van later). Een huwelijk dat niet alleen een groot liefdesverhaal is, maar ook zorgt voor verschuivingen binnen de gemeenschap. Het is het begin van de huidige sociale elite en de wereld van de personages uit Bridgerton.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story
© Netflix

In de prequel zijn Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Agatha Danbury) en Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton) te zien als hun welbekende Bridgerton-personages. India Amarteifio speelt de jonge koningin Charlotte. Corey Mylchreest, bekend van The Sandman, speelt de jonge koning George.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in