Opnames Downton-film beginnen deze zomer

Opnames Downton-film beginnen deze zomer

???!

We hebben er door de pandemie XX-lang op moeten wachten, maar deze juni moet het dan écht gebeuren: de cast van Downton Abbey meldt zich dan op de set van de tweede Downton-film.

Dat moest begin 2020 al gebeuren, maar het pakte uiteraard anders uit. Deze zomer verwachten cast en crew wel weer gewoon aan het werk te kunnen. Omdat de maatregelen dan hopelijk versoepelen op Britse bodem, maar ook omdat er flink gevaccineerd wordt.

Opnames Downton-film beginnen deze zomer

Aanmoediging

Hugh Bonneville/Lord Grantham, die in het echt druk vrijwilligt bij zijn lokale vaccinatiestraat zei er onlangs het volgende over: "Als iedereen die een vaccin aangeboden krijgt dat vaccin ook daadwerkelijk neemt, kunnen en ZULLEN we een film maken."

Als dat geen aanmoediging is...

Wanneer de nieuwe Downton uit moet komen is nog niet bekend. Er wordt wat gefluisterd over december 2021, al zou dat natuurlijk wel héél snel zijn en lijkt ergens in 2022 waarschijnlijker. Ook het plot wordt nog lekker geheim gehouden. De film zou in elk geval deels gaan draaien om de Dowager Countess of Grantham (wie de eerste film heeft gezien weet waarom).

Opnames Downton-film beginnen deze zomer

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in