Musical Adèle Conny Jasperina exclusief te streamen

Musical Adèle Conny Jasperina exclusief te streamen

Lockdownuitje: Nederlands toptheater bij je thuis! 

Nu er geen theatervoorstellingen meer zijn, heeft producent De Graaf & Cornelissen Entertainment besloten de trouwe theater- en musicalliefhebbers de gelegenheid te geven in deze crisistijd toch van enkele originele shows te kunnen genieten.

‘Het is een bizarre tijd waarin we leven,’ laat artistiek producent Hans Cornelissen weten. ‘Ik heb het nog niet meegemaakt dat mensen zo lang niet naar het theater konden komen. We hebben ons dan ook laten inspireren door het Youtube-kanaal van Andrew Lloyd Webber, The Show Must Go On. In de afgelopen jaren hebben we als bedrijf uiteenlopende voorstellingen gemaakt en een aantal van deze willen we online beschikbaar stellen. Mensen kunnen zich abonneren op ons Youtube-kanaal en krijgen dan via notificaties te horen wanneer de video beschikbaar komt. Ook kijken we naar de mogelijkheid dat kijkers tijdens de registratie kunnen chatten met de acteurs. Dit is iets wat in Nederland nog niet eerder is gedaan. De voorstelling blijft een midweek online staan, waarnaar er weer een andere voorstelling volgt.’

Vanaf vandaag publiceert het bedrijf een aantal weken voorstellingen op zijn eigen Youtube-kanaal en kan er zelfs gebruik worden gemaakt van een live chat met enkele acteurs uit de voorstelling. Adèle Conny Jasperina - De Grote Drie is vanaf vandaag 13 april 2020  20.30 uur tot uiterlijk vrijdag 17 april 2020 21.00 uur te zien. 

Musical Adèle Conny Jasperina exclusief te streamen

In de musical Adèle Conny Jasperina - De Grote Drie zien je de drie theaterdiva’s samen op het podium. In werkelijkheid traden ze nooit met elkaar op, maar nu beleef je dus het concert dat er nooit was, maar wel graag hadden willen zien. Ellen Pieters, Frédèrique Sluyterman van Loo, Hanneke Drenth (en David van den Tempel) geven op magistrale wijze gestalte aan de theaterdiva’s en werden door zowel pers als publiek geroemd voor hun opmerkelijke prestaties. Ellen Pieters werd voor haar rol als van Adèle Bloemendaal dan ook genomineerd met een Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol.

Foto's (c) Brunopress

Geen nieuwe NOUVEAU meer te koop in de winkel? Geen nood, je kunt het nieuwste nummer ook los bestellen, nu tijdelijk zonder verzendkosten!