Lockdowntip: Parasite is nu al te streamen

Lockdowntip: Parasite is nu al te streamen

De grote Oscarwinnaar van 2020, gewoon bij je thuis.

Gevoelsmatig hoort de film Parasite, winnaar van vier Oscars, nog in de bioscopen. Die zijn echter dicht door de coronacrisis, zodat streamingdiensten hun kans grijpen en dit meesterwerk nu al aanbieden.

Parasite, over een arm gezin dat op slinkse wijze een plek weet te bemachtigen in het leven van een steenrijke familie, wordt gezien als de beste film van 2019 en misschien zelfs wel van het hele afgelopen decennium. Heel geestig, buitengewoon pijnlijk, tikje creepy en vooral heel, heel goed gemaakt: elke scène, elke beweging, elke oogopslag klopt.  

Lockdowntip: Parasite is nu al te streamen

Streamingdiensten als Apple Movies, Google Play Movies en Pathé Thuis bieden hem aan als koopfilm; voor 10-12 euro kun je hem dan zo vaak kijken als je wilt. De film is echter ook (bijvoorbeeld bij Ziggo on demand) digitaal te huren vanaf zo'n 5 euro, dan moet je hem wel binnen 48 uur bekijken. Aanrader voor de lange corona-avonden!

Foto's (c) Mad MenFilms 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in