Kom je ook naar de high-end boutique beurs van Kunst aan het Hof?

Alida Martens Pott

Voor de liefhebbers van verfijnde kunst van antiek tot modern: in het vroege voorjaar van 2023 vindt de 2e editie van Kunst aan het Hof plaats op het Hof van Saksen.

Deze kleine, maar zeer exclusieve verkoopexpositie in Nooitgedacht opent haar deuren van woensdag 22 t/m zondag 26 maart 2023 met een prachtig deelnemersveld van merendeel PAN deelnemers.

Maudy Alferink - Collectie Harms Rolde
© Maudy Alferink - Collectie Harms Rolde

In de Havezate van het Hof van Saksen vindt deze high-end boutique beurs in Nooitgedacht plaats met enkel topcollecties kunst, antiek, juwelen & design.

Topstuk te zien

Julius van de Sande Bakhuyzen, Koeien aan de waterkant
© Drents Museum

Het Drents museum, partner van Kunst aan het Hof, presenteert het prachtige schilderij van Julius van de Sande Bakhuyzen, Koeien aan de waterkant, tijdens Kunst aan het Hof.

De Haagse schilder Julius van de Sande Bakhuyzen wilde iedereen overtuigen van de schoonheid van Drenthe. In zijn geliefde provincie ontdekt hij tussen 1880 en 1890 dit idyllische plekje. De indrukwekkende boompartij, een koeienhoeder en een fantastische weerspiegeling in het water spreken tot de verbeelding.

Het Drents Museum heeft dit schilderij met steun van de Stichting Vrienden van het Drents Museum aangekocht. Speciaal te zien tijdens Kunst aan het Hof!

Informatie & tickets 

Je vindt de expositie in het Hof van Saksen, het meest luxueuze vakantie-resort van Nederland. Gelegen in de prachtige Drentse natuur met een authentieke Havezate alwaar 'Kunst aan het Hof gehouden wordt.

Hof van Saksen (Borgerderstraat 12, 9449 PA  Nooitgedacht). Koop nu je entreekaarten met € 2,50 korting via de ticketshop.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in