• Lifestyle

Kijktip: The Real Housewives of Amsterdam

Door Ella Vermeulen
The Real Houswives Of Amsterdam

Het wordt hilarisch, juicy en divalicious!

Het Real Housewives-concept is inmiddels een internationeel fenomeen, met versies in Beverly Hills, Atlanta, New York en Dubai. Zet een cameracrew op de levens van een stel welgestelde socialites en het wordt vanzelf dol, met een enorm Birkin-gehalte: zelfs Michelle Obama noemt het haar favoriete 'guilty pleasure'.

Vanaf vandaag is er ook een Nederlandse versie. In The Real Housewives of Amsterdam – de naam is een knipoog, het zijn allemaal ondernemers – krijg je een kijkje in de luxe levens van hooggehakte Djamila Celina, Cherry-Ann Person, Kimmylien Nguyen, Susanna Klibansky, Maria Tailor, Hella Huizinga en Sheila Bergeik.

The Real Houswives Of Amsterdam

De dames schrikken niet terug voor cosmetische opfrissertjes en potjes kibbelen, de champagnebar in 'Het Kras' is hun 'home away from home', hun eten laten ze cateren (Hella heeft een huishoudster die haar HelloFresh maaltijden kookt) en met een auto met chauffeur heb je nooit meer parkeerproblemen. Kortom, smúllen.

The Real Housewives of Amsterdam is vanaf 24 november te zien bij Videoland.

Foto's (c) Videoland, Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in