Hugh Jackman verklapt het geheim van zijn gelukkige huwelijk met Deborra-Lee

Door Kim Veldema
Hugh Jackman verklapt het geheim van zijn gelukkige huwelijk met Deborra-Lee

Al eenentwintig jaar zijn ze gelukkig getrouwd: de Australische acteur Hugh Jackman (48) en zijn stralende, eveneens acterende, echtgenote Deborra-Lee Furness (61). En nog altijd zijn ze stapeldol op elkaar.

Bijna een unicum in Hollywood, waar stellen doorgaans even makkelijk I do zeggen als scheiden. Zo niet Hugh en zijn vrouw, die hij nog steeds trots the most amazing woman noemt.

 

An extraordinary day with the most amazing woman. @deborralee #TOKYO

Een bericht gedeeld door Hugh Jackman (@thehughjackman) op

Gelukkig gezinPeople Magazine vroeg het stel onlangs naar hun geheim, juist omdat de twee aan alle kanten geluk uitstralen, samen met hun kinderen Ava en Oscar. En Hughs antwoord bleek eigenlijk heel simpel: "Meditatie!"

Gezellig zen met z'n allen"We mediteren samen", voegde Deborra-Lee toe. "En soms hebben we vrienden op visite die dan meedoen. Het is ook heel fijn op de zondagochtend. Dan komt iedereen langs en daarna ontbijten we." Ook noemen ze 'gevoel voor humor' (je ziet ze inderdaad vaak samen lachen) als een belangrijke pijler in hun relatie. 

Lees ook: Stapelgek op zijn vrouw: acteur Hugh Jackman viert 21ste huwelijksdag met lieve foto

Game, set, match"En altijd luisteren naar je vrouw", besloot Hugh lachend. Hij en Deborra-Lee vierden hun 21-jarig jubileum in april en Hugh postte die maand een blije 'tennis-selfie' met zijn vrouw, plus de tekst: "Voor de liefde van mijn leven. 21 geweldige jaren. Ik hou van jou met heel mijn hart." De perfecte match indeed.