• Cultuur

Hitserie Oogappels komt met kerstfilm!

Door Ella Vermeulen
Hitserie Oogappels komt met kerstfilm!

It's the most wonderful time of the year (not!) 

Er komt met een speciale kerstfilm van de populaire serie ‘Oogappels’. Want ook al lijkt kerst de gezelligste tijd van het jaar met spelletjes, mooi gedekte tafels, cadeautjes onder de boom en goede gesprekken aan een vijfgangendiner, de werkelijkheid is meestal toch anders.

Hitserie Oogappels komt met kerstfilm!

Ook bij de Oogappels-families komt de boel behoorlijk Under Pressure te staan deze kerst en dat is een feest van herkenning. Met al die onderdrukte irritaties, verplichte diners en borrels, opspelend oud zeer of een overspannen kok achter het fornuis kan het behoorlijk uit de hand lopen.

Hitserie Oogappels komt met kerstfilm!

Erik en Chris willen de feestdagen eigenlijk een jaartje overslaan, maar moeten hun plan op het laatste moment drastisch aanpassen. Fabie krijgt te maken met een grote teleurstelling en Carola en Marcel worden tijdens het kerstdiner opgeschrikt door een schokkende gebeurtenis.

Hitserie Oogappels komt met kerstfilm!

Ook bij Tim en Dina laat de sfeer te wensen over, na een uit de hand gelopen kerstborrel op Tims werk. De grootouders weten precies hoe het zit en leveren zoals altijd haarscherp commentaar: hoe meer we ons best doen om alles wat ingewikkeld of negatief is weg te drukken, hoe groter de kans op hevige explosies.

‘Kerstappels’ is te zien op donderdag 22 december om 20:35 uur bij BNNVARA op NPO 1.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in