Heerlijke romcom: Book Club, The Next Chapter gaat naar… Italië!

Book Club: The Next Chapter
© Focus Features

Hollywoodveteranen Jane Fonda, Diane Keaton, Mary Steenburgen en Candice Bergen waren al samen te zien in Book Club (2018). In deze romcom inspireerde 50 Shades of Grey hen om na veertig jaar leesclub hun eigen seks- en liefdesleven eens flink op te frissen.

Book Club: The Next Chapter
© Focus Features

Die film heeft een vervolg gekregen: In Book Club: The Next Chapter gaan de vier vriendinnen van de boekenclub voor het eerst in hun leven op een echte meidentrip… naar Italië. Als de boel ontspoort en er geheimen boven water komen, verandert wat een ontspannen vakantie had moeten zijn in een uitzonderlijk avontuur kriskras door het land.

Het is zo'n film die geen Oscars in de wacht zal slepen, maar met een Say Yes To The Dress-scène, gortdroge Candice en love interests als Don Johnson en Andy Garcia (beiden heel verrassend jonger dan de vrouwelijke hoofdrolspelers, zo kan het dus ook) zul je er toch een leuke vriendinnenavond aan hebben.

Book Club: The Next Chapter
© Focus Features

"De boodschap van de film is dat je leven op latere leeftijd niet voorbij is," zegt Jane Fonda. "Blijf dingen ondernemen, durf in het diepe te blijven springen, ook al kom je soms hard terecht. Als je geen risico’s neemt, leef je niet optimaal."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in