Even tot hier: Lenny Kuhr zingt ode aan 'Admiraal van Gaal'

Hoe goed zijn Jeroen Woe en Niels van der Laan toch maar niet?

Door Ella Vermeulen
lenny kuhr louis van gaal

Als er iets niet kon missen in actualiteitenprogramma Even tot Hier gisteravond was dat wel de winst van Nederland op het WK. Kijkers zagen hoe de makers van het programma in een extreem korte tijd een nummer voor Lenny Kuhr schreven om bondscoach Louis van Gaal toe te zingen. Op de melodie van De Troubadoer nu 'Admiraal van Gaal'.

Nederland speelde nog geen vier uur voor het programma tegen het Amerikaanse voetbalteam. Door drie goals, gescoord door Depay, Blind en Dumfries is Nederland naar de kwartfinales en ligt Amerika uit de competitie. Het succes van Oranje is volgens de Even tot Hier-presentatoren Jeroen Woe en Niels van der Laan grotendeels te danken aan de selectie en coaching van bondscoach Louis van Gaal. Voor hen is het daarom de hoogste tijd om hem in het zonnetje te zetten door middel van een speciaal nummer. En het is briljant: go Lenny!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in