3 x duurzame luxe om blij van te worden!

Claire's Handbag Care

Wie zuinig is op haar spullen (en de planeet) koopt niet zomaar iets nieuws, maar kiest voor reparatie of tweedehands met garantie, met dank aan professionals. We hebben adresjes!

Schoonheidsspecialist voor je handtas

Ligt die vintage designer tas al jaren in de kast omdat ze toch de oorspronkelijke schoonheid mist? Of heb je een tas die na een paar seizoenen dragen aan een opfrissertje toe is? Slijtage, beschadigingen, kale of doorgesleten hoeken, vlekken of een vale kleur… wat er ook mee is, Claire's Handbag Care weet raad en haalt in haar atelier het mooiste i een tas naar boven.

Een e-bike, maar dan betaalbaar

Qua altijd wind tegen is het geen wonder dat de elektrische fiets in Nederland mateloos populair is. Maar zo'n ding is ook behoorlijk duur. We tippen Upway, een online platform voor 'refurbished' elektrische fietsen. In normaal Nederlands: topmerken tweedehands fietsen die door professionals worden gerenoveerd, compleet met een jaar garantie. Hartstikke duurzaam, vanaf € 599, binnen 3-5 werkdagen aan huis geleverd.

Designerschoenen weer als nieuw

Stel, je hebt een paar designer schoenen die eigenlijk in een vitrinekastje zouden moeten staan. Maar uiteraard draag je ze en dat is te zien. Dan meld je je bij De Halve Zool, gespecialiseerd in de reparatie van (heel) dure merkschoenen die als nieuw retour komen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in