Vissen kijkt uit op een geweldig levensjaar!

Door Arinka Froumer
Vissen kijkt uit op een geweldig levensjaar!

Wat je aanraakt, verandert in goud.

Nu de maand van de jarige Vissen is aangebroken, kijkt Nouveau's astrologe Arinka Froumer vooruit wat het komende jaar voor dit sterrenbeeld te bieden heeft.Geluk

Gefeliciteerd Vissen (21 februari – 20 maart). je hebt in 2020 echt bij zo’n beetje alles wat je onderneemt de wind in de rug. Je creativiteit is niet te stuiten en alles wat je aanpakt lijkt te veranderen in goud. Je organisatietalent helpt je om projecten moeiteloos van de grond te krijgen en in je privéleven is het al niet veel anders. De sterren hebben het uitermate goed met je voor, dus neem het ervan. Vooral Vissen met artistieke beroepen zien deuren voor zich opengaan die voorheen gesloten bleven.

Liefde

In de liefde ligt het komend jaar iets gecompliceerder allemaal. Je hebt veel tijd en geduld nodig om de harmonie in je liefdesleven weer te herstellen. Je bent teleurgesteld in iemand die je blind vertrouwde en dat doet pijn. Ook in vriendschappen liggen misverstanden en ergernissen op de loer. Toch keert zich dat alles – zij het pas tegen het eind van 2020 – ten goede. Je partner sluit zich niet meer voor je af, ruzies worden bijgelegd of je vindt (alsnog) die grote meeslepende liefde.

Gezondheid

Het wordt een emotioneel jaar met veel mooie en een aantal minder mooie momenten. Het is daarbij niet altijd even makkelijk om in vorm te blijven. Een oude blessure steekt de kop op en bemoeilijkt het sporten. Probeer toch op een of andere manier lichamelijk actief te blijven, zodat die tomeloze energie waarmee je aan het jaar begon niet langzaam wegebt. De beste fitness is zorgen dat je je zelfvertrouwen niet kwijtraakt. Focus op al die dingen die wel goed gaan en volg je gevoel.Je kunt vissen niet blijer maken dan met fantasierijk design dat haar herinnert aan haar oorsprong: de zee. Een film die haar meeneemt naar een andere wereld of beschaving is ook zeer aan haar besteed. 

Illustratie (c) iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in