Niets blijft hetzelfde voor Waterman

Niets blijft hetzelfde voor Waterman

Het wordt het jaar van de Grote Ommezwaai.

Geluk

Turbulent, dat is een mooi woord voor 2020, Waterman. Veel veranderingen en heel veel beweging. Verreweg de meeste van die veranderingen zijn positief, maar dat is niet altijd meteen duidelijk. Je wordt geconfronteerd met nogal wat zaken waar je weinig controle over hebt en dat vind je bijzonder lastig. Vechten heeft geen zin. Sit back and enjoy the ride. Ga voor die nieuwe uitdaging op vakgebied, pak die studie (weer) op, ga (weer) voor de klas staan, kom uit de kast! Alles is mogelijk komend jaar.

Liefde

Jaloezie, verstikkende liefde… In 2020 durf je eindelijk af te rekenen met mensen die je beperken in je ontwikkeling. Of dat nu uit liefde is of uit jaloezie, voor jou is het tijd om je vleugels uit te slaan. Verheug je op nieuwe ontmoetingen, op een vriendschap op het eerste gezicht en een nieuw tijdperk in je gevoelsleven. Een tijdperk waarin (nieuwe) liefde bloeit of oude liefde weer opbloeit, maar waarin niets hetzelfde blijft. Overweldigend, soms een beetje beangstigend en af en toe ongelooflijk opwindend.

Gezondheid

Het gaat je allemaal niet in de koude kleren zitten zo’n ommezwaai in je leven, het is een aanslag op je zenuwen. Het kan ook bijna niet dat je daar helemaal zonder kleerscheuren vanaf komt. Probeer je te wapenen tegen de druk waar je onder staat. De druk waardoor je niet kunt slapen en last krijgt van hyperventilatie en andere vervelende kwaaltjes. Ga mediteren, al is het maar tien minuten per dag. Bel met je vriendinnen en praat tot je schor bent of ga in therapie.Je kunt de (bijna) jarige Waterman niet blijer maken dan met een ravissante jurk, een sensationeel parfum of een extravagant kunstwerk. Hoe origineler hoe beter. 

Elke maand lees je op Nouveau de jaarvoorspelling voor het sterrenbeeld dat haar verjaardag viert. Het eerstvolgende is Vissen. Openingsfoto (c) iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in