Zó eet je je de overgang door
Met een helpend handje van een gynaecoloog én een van Neerlands fijnste kookboekenschrijvers.
Een helpend handje tijdens de overgang is nooit weg. Al helemaal als het om eten gaat. Want hoe ga je opvliegers, haaruitval, hartkloppingen en ander vervelends beter te lijf dan al kokend?
Het nieuwe boek Eten als medicijn – overgang helpt een handje, en niet zomaar een. De recepten in het boek zijn van Janneke Vreugdenhil, al jaren een van onze favoriete Nederlandse receptenmakers. En zij sloeg de handen ineen met Dorenda van Dijken, gynaecoloog in het OLVG West Amsterdam.
Die combinatie levert een boek op met 75 heerlijke recepten voor iedereen. Maar dan wel recepten die je helpen al jouw overgangsverschijnselen aan te pakken. Lekker proactief, maar ook gewoon lekker. En: met duidelijke uitleg over waarom bepaalde klachten zich voordoen.
Gezond zonder in te leveren op smaak, houden we van. Het boek is nu te pre-orderen.
Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in
Wat anderen nu lezen
Waarom droom ik vooral als ik op mijn linkerzijde slaap?
Dit is waarom je beter geen rode gist rijst kunt nemen naarmate je ouder wordt
Afvallen: 'Hypediëten zijn populair, maar doen niets voor je lijn'
De beste zonbescherming is spotgoedkoop
Maakt het tijdstip van je work-out iets uit? Ja!
'Van kunstmatige zoetstoffen krijg je niet meer honger'
Er is een tweede veelbelovende afslankprik op komst
Temple Food: must-see voor liefhebbers van eten met een goed verhaal
Een wellnessweekend in Londen? Don't mind if we do!
10 redenen om van elke dag Anti Dieet Dag te maken