• Dry January

Dry January: 'Ik Pas' gaat weer van start, doe je mee?

Dry January

Al krap 20.000 mensen gaan dit jaar voor deze uitdaging.

Het zal je niet ontgaan zijn, Dry January is trending. IkPas maakt er deel van uit. Hierbij ga je een uitdaging aan met jezelf. Je drinkt een maand geen alcohol om eens te kijken wat het met je doet. Je wordt je bewuster van de keuze die je kunt maken om wel of niet te drinken, je doorbreekt je vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend.

Site vol met tips

IkPas helpt je bij je uitdaging. Er verschijnt natuurlijk niet letterlijk een coach aan je deur, maar je kunt wel op de site terecht voor al je vragen, tips, artikelen, recepten, en ook badges die je kunt verdienen met uitdagingen; alles om jouw uitdaging te volbrengen!

Alcoholpauze

Niemand vraagt aan je om nooit meer alcohol te drinken, het gaat om je alcoholgebruik even op pauze te zetten. Zodat je merkt wat het met je doet: 62 procent van de deelnemers zegt zich mentaal fitter te voelen, 64 procent zegt makkelijker nee tegen alcohol en 32 procent valt af. Allemaal goede redenen om de uitdaging óók aan te gaan.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in