De #MONDAYMOVES van Tanja Jess

Dat is nog eens de week goed beginnen!

Tanja Jess

Aan discipline ontbreekt het Tanja zeker niet – elke maandag deelt ze trouw haar #MONDAYMOVES met haar meer dan 71,1K Instagram-volgers. Waar veel van ons op maandag niet vooruit te branden zijn, steekt Tanja deze week haar billen in de lucht met als doel het soepel houden van haar schouders.

 

Rekken en strekken

Bij een schouderoefening denk je misschien niet gelijk aan een oefening waarbij je op de knieën moet en zelfs je hoofd richting de grond moet bewegen. Maar volgens Tanja is het toch echt aan te raden – naar eigen zeggen om haar schouders op te rekken die door het vele in elkaar gezakt zitten achter de computer en telefoon nogal in de knoop zitten. En gezien de meeste van ons veel uren op dezelfde manier doorbrengen – turend naar een scherm – is deze oefening zeker het proberen waard. Wellicht hoor je de eerste keer her en daar wat gekraak, maar moeilijk is de oefening gelukkig niet. Bekijk haar video om precies te zien hoe je hem uitvoert.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in