ZO OVERLEEFT ALEXANDRA DE 50-STE VERJAARDAG VAN HAAR MAN

ZO OVERLEEFT ALEXANDRA DE 50-STE VERJAARDAG VAN HAAR MAN

Lang leve de Vichy-maskers

Mijn man werd vorige week vijftig. In eerste instantie wilde hij niets van zijn verjaardag weten en hij was ook niet van plan om het te vieren. Als ik keer op keer opperde: ‘maar je verjaardag komt steeds dichterbij, moet je niet iets gaan organiseren?’ Dan riep hij: ‘Jaaa, het komt wel.’ Op een gegeven moment was ik er klaar mee. Ik organiseerde bij wijze van verrassing een familiediner én een herendiner. Dat heb ik geweten.

Ik ben al dagen aan het bijkomen. Wat een werk, met twee  verschillende locaties, twee verschillende cateraars, veel gasten en  familie en vrienden uit het buitenland. Maar het was fantastisch! Toen ik vanochtend van mijn man een kop thee en de krant op bed kreeg,  wist ik: ik heb het goed gedaan.

Om die afgelopen feestdagen een beetje uitgerust en flawless voor de dag te komen, gebruikte ik bijna dagelijks de heerlijke maskertjes van Vichy. Het merk is recentelijk uitgekomen met verschillende maskers: exfoliërend, zuiverend en verfrissend. Ze werken fantastisch, want op beide feestavonden had ik een stralende teint.

Het masker dat het bedte bij mijn huid bleek te passen, is het verfrissende Mineralen Masker, dat is verrijkt met thermaal water van Vichy. Tip: Zet eens een thermaalwater-spray op je bureau of naast je bed. Heerlijk om gedurende de dag je huid mee te hydrateren. Of spray het op je gezicht na het verwijderen van het masker.

Het Mineralen Masker (een waterachtige gel met theeparfum) kalmeert en verheldert de huid. Direct na het aanbrengen merk je al dat je huid gehydrateerd aanvoelt. Maar je huid oogt ook soepeler. Je kunt dit masker 1 tot 3 keer per week gebruiken. Breng het aan, laat 5 minuutjes intrekken (niet wrijven of afhalen). €17,95 (75 ml)

Het Exfoliërende Masker is bedoeld voor vrouwen die last hebben van een doffe huid en meeeters. Het bevat vulkanisch gesteente en dat exfolieert op een milde manier de dode huidcellen. De ingrediënten voor de gevoelige huid zijn zorgvuldig geselecteerd. Je laat het 5 minuten intrekken en kan het daarna afspoelen. 1 tot 2 keer per week gebruiken. (75 ml) €17,95.

Heb je last van droge wangen of een vette T-zone dan zou het Minerale Kleimasker iets voor je kunnen zijn. Het masker bevat

2 soorten witte klei en kan zuivert verstopte poriën zonder de huid uit te drogen. Het werkt verzachtend, herstellend en hydraterend.  Je brengt een dunne laag aan, laat het 5 minuten intrekken (open vooral niet de deur) en spoel het later af met warm water. Je kunt dit 1 tot 2 maal per week gebruiken. (75 ml) €17,95.

Het vijftigste verjaardagsfeestje van mijn man is voorbij, maar dat wil niet zeggen dat nu alle drukte en stress voorbij zijn. Ik stop dus ook niet met mijn maskerrituelen. Want niet alleen stress is een grote boosdoener voor je huid, maar ook kou, wind, regen en warmte. Helemaal nu mijn kachel dagelijks staat te loeien. Dus de komende winterperiode heb ik de hulp van Vichy nog hard nodig.

Mail & Win

Net zoals Alexandra genieten van een heerlijke masker? Nouveau mag 5 Mineralen Maskers weggeven. Om kans te maken stuur een e-mail met je NAW-gegevens naar redactie@nouveau.nl o.v.v. Vichy. Deze actie loopt t/m 5 december 2016.

Profile picture placeholder

Redactie Nouveau