Quinty Trustfull kijkt vooruit, naar de laatste week van Koffietijd

Quinty Trustfull
© Koffietijd

Vijftig en een beetje meer zijn? Bij Koffietijd weten ze er alles van.

Presentatoren Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Vivian Slingerland (samen 153 jaar) deelden de afgelopen maanden om de beurt hun leukste lifestyle fragmenten uit Koffietijd op Nouveau.nl. Vandaag de laatste week, van Quinty!

Lieve Nouveau-lezers,

Dat was het dan. Of nou ja, bijna. Volgende week is onze laatste week Koffietijd. Na 13 jaar wordt het afscheid steeds reëler. Ik kijk enorm uit naar aankomende week, want ik ga er volop van genieten nu het nog kan!

Wie weet schrijf ik jullie in de toekomst nog. Maar voor nu, de laatste column vanuit mij en Koffietijd. Een keertje anders dan normaal, want in plaats van terugblikken op afgelopen week blik ik nu een keer vooruit. Want aankomende week wordt echt een feestje.

Maandag en dinsdag hebben we nog een ‘normale’ Koffietijduitzending, die ook zeker de moeite waard zijn om te kijken. Officieel de laatste normale uitzendingen van Koffietijd. Ooit. Woensdag, donderdag en vrijdag hebben we drie uitzendingen in een speciaal jasje.

Zo gaan we woensdag samen met jullie sportieve hoofdredacteur Claudia en Stijntje Bruijn sporten in het Beatrixpark (je zag ons eerder al goed bezig in de studio). Ik houd enorm van sporten, dus ik kijk er enorm naar uit. Ik ben graag bezig met gezond blijven en actief bewegen. En, dat vinden we bij Koffietijd ook heel belangrijk. In de afgelopen jaren hebben we hier vaak aandacht aan besteedt. Deze woensdag gaan we al onze tips en tricks die we bij Koffietijd hebben geleerd toepassen en met elkaar sporten. En daar kan jij bij zijn! Je kunt je nog opgeven via onze website. Zie ik je daar?

Het stoppen van Koffietijd betekent natuurlijk ook dat onze studio onbewoond zal zijn (wie weet, komt er een ander leuk programma in onze studio). De studio staat inmiddels vol met mooie items, meubels, servies, pannen en noem maar op. Om onze Koffietijdkijkers te bedanken, gaan we donderdag ons hele interieur weggeven. Wil jij nou een item uit onze studio winnen? Geef je dan snel op en wie weet drink jij donderdag bij ons nog een laatste kopje koffie. En, ga je ervandoor met een Koffietijd-item. Wie weet worden het wel collectorsitems, haha!

presentatoren Koffietijd
© RTL4

En ja, dan is het alweer vrijdag. 26 mei. Onze laatste Koffietijd-uitzending ooit. Na 13 jaar, 14 seizoenen en 2711 uitzendingen nemen we dan officieel afscheid. Hoe jammer het ook is, is het ook oké. We hebben al maanden aan het nieuws kunnen wennen. We gaan er vrijdag natuurlijk met een hoop gezelligheid een mooie show van maken. We ontvangen extra veel gasten én de uitzending zal extra lang duren. En ik beloof je: dat wordt een feestje dat je niet wil missen.

Ik hoop dat jullie allemaal net zo uitkijken naar aankomende week als ik. Ook online zullen we jullie aankomende week nog genoeg inspireren op het gebied van lifestyle, mode, beauty, gezondheid en veel meer. Dat was ‘m dan. Ook voor de columns. Bedankt voor het lezen en wie weet tot in de toekomst.

Liefs, Quinty

Profile picture placeholder

Redactie Nouveau