Quinty Trustfull: 'Ik vertrouw alleen Leco met mijn haar'

Quinty Trustfull
© Koffietijd

Vijftig en een beetje meer zijn? Bij Koffietijd weten ze er alles van. Presentatoren Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Vivian Slingerland (samen 153 jaar) delen om de beurt hun leukste lifestyle fragmenten uit Koffietijd op Nouveau.nl. Vandaag de week van Quinty!

Lieve Nouveau-lezers,  

Nog maar 4 weken Koffietijd. Wat vliegt de tijd! Gelukkig gaan we nog een hoop leuke uitzendingen maken en pakken we het af en toe groots en net even anders aan. Zo was het afgelopen dinsdag aan mij om de hele uitzending in te vullen. Het werd een uitzending waarbij ik de kijkers in het zonnetje zette. Want, onze trouwe kijkers zijn enorm belangrijk voor mij geweest afgelopen 13 jaar. Daarnaast nodigde ik dierbare vrienden uit en hadden we het over onderwerpen die dichtbij stonden.  

De enige echte Leco

Ik krijg enorm veel vragen over mijn haar- en huidroutine. Zo vragen mensen zich altijd af of mijn haar echt is. En ja jongens, het is helemaal echt! Maar het wordt ook op en top verzorgd en geknipt door de enige echte Leco. Al sinds mijn Veronica-tijd, zo’n 30 jaar geleden, werk ik samen met Leco. Ik vertrouw echt niemand anders als het gaat om mijn haar knippen. En, deze Leco-magic deel ik graag met onze kijkers (en nu ook met jullie). Daarom konden kijkers hun haarvragen stellen aan Leco en deze beantwoordde hij in de uitzending.  

Bindweefselmassage

Als het gaat om natuurlijk ouder worden is een bindweefselmassage mijn holy grail. Ik ga regelmatig langs bij Agnieszka van Bodyfix. Ik krijg heel vaak vragen over waar zo’n bindweefselmassage goed voor is. Agnieszka legde bij ons uit waar het allemaal goed voor is. Kleine tip van de sluier: het is goed voor een verslapte huid, cellulitis, littekens en nog veel meer! Ik zeg, plan snel een afspraak in.  

Mijn kleinhond

Waar ik een enorme liefde voor heb zijn dieren. Bij Koffietijd zetten we dan ook graag dieren in het zonnetje. Daarom wilde ik dat ook heel graag in mijn in elkaar gezette uitzending. Ik ging langs bij Dierenopvang Haarlemmermeer, waar heel veel dieren wachten op hun forever home. Ik gun ieder dier zo’n forever home.

Zo hebben mijn dochter Moïse en schoonzoon Kaj ook een hond geadopteerd uit Curaçao. Wim heet ‘ie. Mijn kleinhond, zoals ik hem altijd noem. Ik ben zo dol op hem en ook Wim was gezellig bij ons in de studio. Want, mijn schoonzoon Kaj was ook langs om twee prachtige nummers te zingen. Waaronder het liedje wat voor mij en mijn man Orlando super speciaal is: ‘Niemand’. Dit keer in een speciaal Koffietijd-jasje. Zo bijzonder! 

Hartige tompouce

Een goede oude vriend van mij, maar eigenlijk van iedereen bij Koffietijd was afgelopen week terug: Caspar Burgi. Vanaf de eerste uitzending van Koffietijd in 2001 stond Caspar in de keuken. Jaren daarna was hij er elke dag. Echt elke dag! Hij emigreerde een aantal jaar geleden naar Frankrijk en sindsdien hebben we hem en zijn eten moeten missen bij Koffietijd. Maar, hij stond deze week oud en vertrouwd een paar dagen in de Koffietijd-keuken. Dat was zo gezellig! En lekker natuurlijk. Zo maakte hij dinsdag een tompouce. En dan niet die standaard zoete tompouce met heel veel slagroom een glazuur, maar een hartige versie. Met scholfilet en asperges. Twee ingrediënten waar ik dol op ben. Dit ga ik zeker binnenkort thuis maken, jij ook?  

Een andere goede vriend van mij kwam ook langs: Fred van Leer. Fred heeft een pittige en heftige periode achter de rug. Hij heeft daarom een tijd rust gehad en was lang niet op live tv te zien. Maar, hij maakte voor ons een uitzondering. Het was een bijzonder en inspirerend gesprek. Wat ben ik toch dol op mijn Fredje. En trots! Ik ben blij dat hij ook trots op zichzelf is. Zoals iedereen op zichzelf moet zijn.  

Het was een uitzending met een gouden randje. Zoveel lieve en dierbare mensen waren er.

En ik presenteerde met Loretta met wie ik 13 jaar geleden ook begon. Het cirkeltje was even rond. Maar, het is nog niet voorbij! Nog een maand volop genieten. Ik ga dat zeker doen. Ik hoop jullie ook.  

Liefs, Quinty 

Profile picture placeholder

Redactie Nouveau