Hoofdredacteur Claudia: “Leuke lezeres, zie ik je 12 juni?”

Hoofdredacteur Claudia: “Leuke lezeres, zie ik je 12 juni?”

Claudia: Toen brandmanager Margreet Nanning en ik ruim drie jaar geleden samen op Nouveau werden gezet – tijdens een opwaartse carrière in glossyland – hadden we samen meteen een grote droom: nog veel meer sprankelende, stijlvolle 40+ vrouwen bereiken én (be)raken.

Niet alleen via print en online. Events moesten er komen.

Beleving, beleving, beleving.

Margreet begon meteen met het uit de grond stampen van een prestigieus project: de Nouveau Matinee. Een middag vol inspirerende rolmodellen, een soort TedTalk voor 40+ vrouwen met als thema ‘De Kunst van het Genieten’.

Na twee succesvolle edities met niet de minste namen - we noemen een prinses Laurentien, Tommy Wieringa, Hedy d’Ancona - is het nu tijd voor een Matinee 3.0.

Nog mooier, spectaculairder, of om in Margreet-metaforen (Margreet komt uit Groningen) te blijven: gróter en met meer klókkengebeier dan de Martinitoren.

12 juni gaat het gebeuren.

We kunnen nu alvast trots melden dat Sacha de Boer gaat spreken. Houd onze social media in de gaten voor nog meer ronkende namen.

Een feest waar je bij wil zijn, en waar je een kleine irritatie in de vriendengroep voor over hebt. Viel de Matinee vorig jaar op mijn trouwdag (sorry echtgenoot Wiep), nu laat ik mijn Oerolclubje zonder mij op de boot gaan.

Hoe mooi de voorstellingen op Terschelling ook zijn, de beste scenery is deze keer in het Koninklijk Instituut voor de Tropen.

(D. en J. jullie houden toch wel van me, toch?)

Zie ik jou, leuke lezeres – degenen die niet op ’n bruiloft of een cultuurfestival zitten - dan 12 juni?

Ik verheug me zeer!

Claudia Straatmans

Claudia Straatmans

Hoofdredacteur

Claudia Straatmans (55) is Hoofdredacteur Nouveau en heeft als bijnaam De Wandelende Hoofdredacteur. Al lopend op zoek naar lifestyle-parels is haar lust en haar leven. "Samen met man, dochter en vriendinnen wandelen, Duitse rieslings uitproberen en vooral met heel veel zelfspot onszelf onder de loep nemen, dat is geloof ik waar ik voor geboren ben."