Modevlogger Anita: grote borsten? Dit zijn dé stylingtips van Mart Visser! En ze werken echt!!!!!

Modevlogger Anita: grote borsten? Dit zijn dé stylingtips van Mart Visser! En ze werken echt!!!!!

Ik dacht dat ik wel het een en ander afwist van modestyling, maar met het persoonlijke mode-advies van Mart Visser ben ik hartstikke blij. Sowieso is shoppen met Mart al een feestje, en de kleding die hij maakt is juist voor vrouwen zoals ik. Waarbij dus een buikje, en wat vetrolletjes in de taille verdoezeld moeten worden.

Heb je grotere borsten let dan op de volgende tips:

  1. Laat zien dat decolleté! Verstop je borsten niet achter hooggesloten blouses. Juist doordat je de blouse opengooit, verleg je de aandacht naar je decolleté en taille.
  2. Draag onder je colbert, trui of blouse een top in de kleur van je broek of rok, zodat je lengte creëert. De aandacht gaat naar je hele lichaam, en dus niet naar je borsten.
  3. Een heel diep decolleté (dus voorbij je bh) maakt gek genoeg ook smaller, dus schaf bh’s aan in de kleuren van je tops. En dan graag zo eenvoudig mogelijk, dus zonder kant, en haal het strikje midden voor ook weg.
  4. Een feestje? Draag dan een reusachtige ketting in je decolleté, alle aandacht gaat naar de ketting, en niet naar je borsten.

Kijk hier, dan zie je precies wat Mart Visser bedoelt.

Ben je in Amsterdam tussen 17 oktober en 19 november ga dan zeker langs bij zijn tijdelijke museum (adembenemend mooi) en zijn pop-up store.The ArtesiaHerengracht 541Amsterdamwww.martvisser.nl

Anita Willemars

Anita Willemars

Chef mode, beauty, lifestyle & reizen

Chef mode, beauty, lifestyle & reizen Anita Willemars (60) is verantwoordelijk voor alle lifestylepagina's Nouveau. Voor Nouveau test zij persoonlijk alle nieuwe fashion- en lifestyletrends uit (en stelt zich daarbij soms ook de gewetensvraag: kan dit nog wel na je veertigste?). Volg haar op instagram voor alle tips & tricks op mode en lifestyle gebied.