• Beauty

Fashionblogger Anita: "De wondercrème die je helemaal klaar maakt voor rokjesdag"

Fashionblogger Anita: "De wondercrème die je helemaal klaar maakt voor rokjesdag"

NOUVEAU ISM LANCASTERAnita: Het is pas écht voorjaar als het rokjesdag is. En deze week is het zo ver, de panty kan uit. Maar wat doe je met die witte benen? Ik was dan ook heel blij dat ik een nieuw product ontdekte: Lancaster BB Body Cream, een foundation voor je lijf, zeg maar.

Ik gebruik deze body cream sinds kort voor zowel mijn armen, benen en decolleté. Het effect mag er zijn. Je huid krijgt direct een ‘golden glow’ en wat ik persoonlijk nog wel fijner vind: de body cream egaliseert ook de huid. Je krijgt dus een mooie egale, stralende en bruine teint op je lijf. ‘s Avonds kun je het er gewoon weer afwassen.

Fashionblogger Anita: "De wondercrème die je helemaal klaar maakt voor rokjesdag"

Hoe het werkt?

De Lancaster BB Body Cream beschermt tegen de zon met SPF 15 en bevat de ‘Full Light Technology’ formule. Dat wil zeggen dat het je huid beschermt tegen alle zonnestralen; UVA, UVB, infrarood en zichtbaar licht. Een fijn neveneffect: de crème verdoezelt kleine oneffenheden.

Mijn huid glanst! Zo mooi. In de formule zit ook een ‘tan activator’ die ervoor zorgt dat je sneller bruin wordt door het zonnen wanneer je de BB cream draagt.  

Mijn tips voor Rokjesdag:

1 Met beleid ontharen

Al een paar jaar onthaar ik mijn benen het hele jaar door, dus ook in de winter. Ik doe dat, omdat ik niet wil dat de haarstoppels van mijn onderbenen door mijn panty heen dringen. Op de eerste rokjesdag pluk ik hier de vruchten van.2 Scrubben

Je huid is een levend orgaan die aan de binnenkant voor celgroei zorgt en dode huidcellen aan de buitenkant weer afstoot. Door te scrubben help je jouw huid om de dode huidcellen te verwijderen en voelen je benen lekker glad aan.

Fashionblogger Anita: "De wondercrème die je helemaal klaar maakt voor rokjesdag"
3 Smeren

De Lancaster BB Body cream gelijkmatig opbrengen (het smeert heel makkelijk) even laten intrekken en klaar is kees. De bodycream maakt je benen egaler, bruiner en beschermt ze!4. Beschermen

Zit je in de felle zon en wil je een extra zonbescherming product gebruiken, dan kun je die gewoon over de Lancaster BB Body Cream aanbrengen.5. Kan vaker

Als ik in de winter een feest heb, vind ik het vaak mooier om bij mijn cocktailjurk geen panty te dragen, maar wil ik wel mooie en egale benen. Deze Lancaster BB Body Cream is dus ideaal om het hele jaar te gebruiken.6. En je gezicht?

Nog meer glow? Lancaster heeft ook een nieuw bronzing product voor het gezicht: 365 Bronzing Powder met SPF10. Zo heb je 365 dagen per jaar een prachtige ‘sunkissed’ glow.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Anita Willemars

Anita Willemars

Chef mode, beauty, lifestyle & reizen

Chef mode, beauty, lifestyle & reizen Anita Willemars (60) is verantwoordelijk voor alle lifestylepagina's Nouveau. Voor Nouveau test zij persoonlijk alle nieuwe fashion- en lifestyletrends uit (en stelt zich daarbij soms ook de gewetensvraag: kan dit nog wel na je veertigste?). Volg haar op instagram voor alle tips & tricks op mode en lifestyle gebied.