Nouveau's chef lifestyle Wies Verbeek heeft haar eigen platform: Blow.nl, oftewel 'n Beetje Leuk Ouder Worden. Op Nouveau.nl deelt ze haar blog waarin ze laat zien hoe je heel gemakkelijk je rug soepele en recht houdt.
 
Hoe ouder, hoe krommer en hoe meer rugklachten we krijgen. Met fysiotherapie en yogaoefeningen kan je je rug soepel houden, maar met dit ding bereik je net zoveel, zo niet meer. En het is ontzettend simpel. Kijk en probeer het zelf. 
 
 
Bekijk alle video's van Wies op blow.nl.

Reacties (0)

More content below the advertising

Wies Verbeek (55) werkt als chef lifestyle/ageless bij Nouveau.
Ik woon in Amsterdam samen met vriend Paul en kat Teddy. Mijn leven heeft er nog nooit zo leuk uit gezien als nu. Dat komt door mijn leeftijd. Vijftiger zijn is zo leuk. Alleen die rimpels en kwalen hè. Die hadden van mij wel wat minder gemogen.
Daarom schrijf ik ook heel graag een blog over healthy aging. Wie wil er nu niet als een jong hertje oud worden? Volg mij in mijn zoektocht naar de eeuwige jeugd.

Archief

2018
More content below the advertising