Hij begon goed, deze lentedag. Ik werd wakker, zag mijn nog in dromenland verkerende Lief naast me, stond op en vond in de huiskamer onze twee hummels op vier pootjes. Zoals elke dag luid miauwend alsof ze twee weken geen eten/drinken/knuffels/snoepjes (doorhalen wat niet van toepassing is) hadden gehad. Ons dagelijks ritueel bestaat uit koffie maken voor mij, knuffel en eten voor hen. Niet per se in die volgorde. Liever eerst eten en dan knuffel, maar ik wil altijd eerst de knuffel. En ik ben hun moeder, en dus de baas. Meestal. Oké, soms.

De zon scheen, dus ik deed ook meteen de schuifdeuren naar de tuin open. Het ging een mooie dag worden. Druk, veel te doen, een paar deadlines die super belangrijk zijn, maar dat ging allemaal goed komen. Ik wist het zeker.

En nu, een kleine drie uur later, zijn mijn ogen rood van het huilen en kunnen alle deadlines me gestolen worden.

Eén van mijn liefste collega’s die vandaag voor een reguliere controle naar het ziekenhuis ging, heeft te horen gekregen dat het ‘niet goed’ is.

Uitzaaiingen.
Longen. Maag.
Chemotherapie niet mogelijk.
Ongeneeslijk.
Secundaire kanker.

Het zijn een paar van de woorden die zijn blijven hangen. Zijn zoon werkt ook bij ons. Die kreeg zijn moeder aan de lijn: ‘Onze ergste nachtmerrie is werkelijkheid geworden’. Natuurlijk zei mijn Lief direct dat zoon naar het ziekenhuis moest en hebben we ook aangeboden hem te brengen. Maar zijn vader wil terugkomen naar kantoor. Wil niet naar huis. Want hij weet dat de muren daar op hem afkomen.

Vorig jaar werd hij ziek. Eigenlijk uit het niets. Nog nooit in het ziekenhuis geweest en dan ineens met spoed naar de IC. Hij was bang. Voor alles om hem heen, voor de artsen die met hele behandelplannen kwamen, voor de operatie. Maar als gezin zijn ze er zó goed doorheen gekomen. Natuurlijk ken ik niet iedereen in de familie heel goed, maar wat ik van ze zie en meemaak, is dit nu zo’n gezin waarvan ik denk: wat mooi om te zien om hoe deze mensen met al hun flaws and imperfections van elkaar houden, en er voor elkaar staan. No matter what. Bovendien ook allemaal met levenslust én vechtlust.

Lees ook: 'Resultaat van mijn alcohol-loze maand: 2,5 kilo minder Sylvia. En dat in 13 dagen'

Dus toen Kerst kwam, en onze collega de feestdagen gewoon thuis kon en mocht vieren, vierden wij op kantoor ook een klein beetje feest. Het ging goed komen! En het gíng ook de goede kant op. Hij werd zienderogen sterker, ging naar de sportschool, de tennisbaan en twee weken geleden zijn ze nog heerlijk met z’n allen op wintersport geweest. Hij kwam ook weer een paar kilo aan. Dat mocht ook wel, want hij had best ‘een jasje uitgedaan’ tijdens zijn ziekteperiode. Dus we waren met z’n allen optimistisch. Vorige week kwam tijdens een controle wel aan het licht dat er wat bloedproppen konden zijn en dus ging hij aan de slag met bloedverdunners. Maar dat zijn dingen waar je goed mee kunt leven.

En vandaag? Vandaag dacht hij ‘even heen en weer te gaan’ naar het ziekenhuis. De woorden ‘Ik heb slecht nieuws voor u’ waren de laatste die hij had verwacht. Vandaag is zijn en hun leven volledig op z’n kop gezet.

Op dit moment is alles onzeker. Veel informatie moet nog komen, en als gezin moeten ze alweer een nieuwe balans zien te vinden met wat nog komen gaat. Goed en slecht. Als ik naar buiten kijk, zie ik hem staan. Bij ons buiten. Op het werk. Met zijn zoon. Ik hoor niks, maar zie ze lachen. En dat geeft me vertrouwen. Het maakt ook dat ik me een soort van schaam voor mijn tranen. Want als die twee dit samen zo kunnen, moet ik óók vertrouwen hebben. Bij de pakken neer gaan zitten en wegkwijnen heeft nog nooit iemand geholpen. Er samen tegenaan, met de schouders eronder, dát helpt wel.

Mijn collega is één van de weinige mensen die ik ken die werkelijk ‘mindful geboren’ is, en dat zorgt ervoor dat hij oprecht de positieve kanten kan blijven zien, en ook goed kan relativeren. Het ‘plan van aanpak’ komt pas volgende week. Vanavond gaat hij met zijn gezin pizza eten. ‘Zonder donker randje, want ik heb een hekel aan rouwranden’.

Reacties (16)

Pamela Raymond
20/16 | 

Goedendag geachte lezers, ik ben Kim Ray die in Saoedi-Arabië werkt, ik wil het medium gebruiken om een korte getuigenis te geven over hoe ik online een lening kreeg na een hoge rente en was ook online oplichterij door 1 bedrijf genaamd Ruby Hernendez Leningbedrijf, ik beloofde nooit een lening online aan te vragen tot een trouwe dag toen een collega-verpleegkundige die in hetzelfde ziekenhuis werkte met mijn vrouw haar vertelde hoe haar man een lening kreeg die hem hielp investeren in een plantaardige oliezaak en de rente laag was , na de discussie vroeg mijn vrouw om de geldschieterdetails en ze gaf haar de e-mail van de door God gezonden geldschieter, mijn vrouw stuurde me de details en we namen contact met hen op via e-mail; globalprovissioncompany@gmail.com

Christy Walton
21/16 | 

Heb je een lening nodig? Bent u op zoek naar een lening? Heb je geprobeerd een lening te krijgen? solliciteer dan nu bij? (christywalton355@gmail.com) als je een betaalbare lening wilt krijgen. Hier wordt een lening aangeboden tegen een zeer lage rente van 2%. Neem nu contact met ons op als je interesse hebt.

Tatiana Umar
22/16 | 

Vorig jaar rond deze tijd was ik in tranen en mijn hart was gebroken omdat mijn huwelijk van 7 jaar gezegend met twee prachtige dochters afbrokkelde en ik weet niet wat er mis ging, mijn man vroeg om echtscheiding en verlof en de meisjes alleen om voor onszelf te zorgen, dat is geen probleem voor mij, want ik ben een hardwerkende vrouw, maar ik heb de liefde van mijn man terug nodig en wil hem naar huis. Gelukkig voor mij ging ik door blogs over huwelijksproblemen toen ik een getuigenis zag van hoe Dr. Ajayi, een geweldige spreukgever, mensen in hun echtelijke huis hielp met magische spreuk. Ik nam zijn contactpersoon en legde hem mijn problemen uit, hij vertelde me waarom mijn man zich gedraagt ​​zoals hij doet en vertelde me wat ik moest doen, terwijl ik dit typ, is mijn man in de woonkamer aan het spelen met de kinderen en we zijn een gelukkig gezin dat weer verliefd wordt. Ik wil dr. Ajayi aan u aanbevelen als een man van zijn woorden, contact met hem opnemen voor elk soort levensprobleem waarmee u wordt geconfronteerd en een blijvende oplossing vinden. E-mail: drajayi1990@gmail.com of Whatsapp / Viber: + 2347084887094.

Verhoeve743
23/16 | 

Als je niet de liefde, toewijding en aanbidding krijgt die je verdient of als je geliefde de interesse in je lijkt te verliezen, dan kan ik eerlijk zeggen dat je hulp nodig hebt om dingen goed te maken in je relatie. Ik leg deze getuigenis af omdat ik mezelf beloofd heb dat ik zal getuigen voor de wereld nadat heer Bubuza mijn gewelddadige relatie met zijn betovering heeft hersteld. Ik had kinderen voor mijn vriend, ik hou van hem, maar onze relatie was zeer gewelddadig, maar nadat ik via WhatsApp contact had opgenomen met heer Bubuza: +1 505 569 0396, kan ik de wereld eerlijk en stoutmoedig vertellen dat Lord Bubuza een God op aarde is die problemen met zijn spreuk oplossen. We vechten niet meer; we leven nu gelukkig en ik ben nu trots op mijn vriend. lord Bubuza kan u ook helpen contact met hem op te nemen via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

Tanya Douglas
24/16 | 

Geen mens is God, maar er is een man die ik vertrouw en hij doet wonderen met spreuken, zijn naam is Lord Bubuza. hij heeft mijn huwelijk 11 jaar geleden gered met zijn spreuk. Mijn man vroeg een scheiding aan en het was erg gênant, beschamend en hartverscheurend. Ik begon hulp te zoeken op internet toen ik verschillende getuigenissen zag waarin mensen Lord Bubuza waardeerden voor het helpen herstellen van hun relatie, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 om hulp en hij reageerde en beloofde me te helpen mijn huwelijk te herstellen met zijn betovering. Ik deed wat hij me opdroeg en een paar uur later kwam mijn man terug en smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Hij annuleerde de scheiding, het is nu 11 jaar en we zijn nog steeds gelukkig getrouwd. Ik zal Lord Bubuza blijven waarderen omdat hij een God op aarde is. Hij kan jou ook helpen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail::: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of website:: https://lordbubuzamiraculouswork.com

William Kruger
25/16 | 

Ik wil heer Bubuza keer op keer bedanken voor zijn hulp met zijn betovering om de Powerball-jackpot van $ 169 miljoen ($ 168.500.000) te winnen. Mijn naam is William Kruger, ik kwam verschillende getuigenissen tegen van mensen die heer Bubuza bedankten voor het helpen winnen van een loterij, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem hoe lang ik al speel en probeer een loterij te winnen zonder geluk reageerde heer Bubuza en beloofde me te helpen met zijn spreuk om ook een loterij te winnen. Nadat hij de spreuk had uitgesproken, gaf hij me een lotnummer en vertelde me hoe en waar ik de loterij moest spelen. Ik deed wat hij opdroeg en zie, ik werd een jackpotwinnaar van $ 169 miljoen dollar ($ 168.500.000). Ik kan maar niet stoppen Lord Bubuza te bedanken, zoek je een lening? Bent u failliet en heeft u financiële hulp nodig? Je kunt ook een loterijwinnaar zijn. Neem contact op met lord Bubuza voor hulp bij het winnen van een loterij via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of website: https://lordbubuzamiraculouswork.com

wkruger781
26/16 | 

Ik wil heer Bubuza keer op keer bedanken voor zijn hulp met zijn betovering om de Powerball-jackpot van $ 169 miljoen ($ 168.500.000) te winnen. Mijn naam is William Kruger, ik kwam verschillende getuigenissen tegen van mensen die heer Bubuza bedankten voor het helpen winnen van een loterij, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem hoe lang ik al speel en probeer een loterij te winnen zonder geluk reageerde heer Bubuza en beloofde me te helpen met zijn spreuk om ook een loterij te winnen. Nadat hij de spreuk had uitgesproken, gaf hij me een lotnummer en vertelde me hoe en waar ik de loterij moest spelen. Ik deed wat hij opdroeg en zie, ik werd een jackpotwinnaar van $ 169 miljoen dollar ($ 168.500.000). Ik kan maar niet stoppen Lord Bubuza te bedanken, zoek je een lening? Bent u failliet en heeft u financiële hulp nodig? Je kunt ook een loterijwinnaar zijn. Neem contact op met lord Bubuza voor hulp bij het winnen van een loterij via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

Brandi Todd
27/16 | 

Loterijspellen zijn als een gewoonte voor mij vanwege heer Bubuza. Ik geloofde niet dat een spreukgebruiker een spreuk kon uitspreken en het juiste winnende lotnummer aan mensen kon geven en dat ze het loterijspel daadwerkelijk zouden winnen. Mijn leven is vandaag een getuigenis omdat ik 59.000.000 miljoen dollar heb gewonnen met de hulp van Lord Bubuza lotnummers. Ik nam contact op met heer Bubuza voor hulp bij het winnen van een loterij via WhatsApp: +1 507 400-0072, hij vertelde me dat er een spreuk moest worden uitgesproken zodat hij mijn winnende nummer kon onthullen, ik gaf zijn vereisten voor het uitspreken van de spreuk en daarna de spreuk uitsprekend die hij lotnummers gaf en een site waar ik speelde en 59.000.000 dollar won, hoe kan ik deze man genoeg bedanken? Zijn betovering is echt, hij is een God op aarde en ik raad iedereen aan die hulp nodig heeft om een loterij te winnen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 507 400-072 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

Joe Jess Thwaite
28/16 | 

We zijn Lord Bubuza erg dankbaar. Mijn hele familie zegt heel veel dank aan U, mijnheer. De wonderen van je loterijspreuk hebben ons leven veranderd. We willen je gewoon waarderen voor het uitspreken van een loterijspreuk en het onthullen van de loterijcijfers die ons vandaag miljonair hebben gemaakt. We twijfelden eerst aan hem toen we lazen over zijn loterijspreuk, maar vandaag vieren we dat want nadat we hem hebben geprobeerd, zijn we nu multimiljonairs. We hebben meer dan £ 184 miljoen gewonnen met het lotnummer dat hij ons heeft gegeven. We kunnen hem niet genoeg bedanken. Doe mee en bedank hem via de website van Lord Bubuza: Lordbubuzamiraclework.com
lord Bubuza e-mail: Lordbubuzamiraclework@hotmail.com

Joe Jess Thwaite
29/16 | 

Joe en Jess Thwaite, uit Gloucestershire, wonnen meer dan £ 184 miljoen in de EuroMillions-trekking op dinsdag 10 mei met een geluksdipticket via de app van de Nationale Loterij. Ik kan mijn geluk niet meer tegenhouden, allemaal dankzij Lord Bubuza de betoveraar die ons de lotnummers heeft gegeven die onze droom vandaag hebben laten uitkomen. Lord Bubuza is spiritueel begaafd, hij is een SEER en hij gaf ons de lotnummers nadat hij een spreuk voor ons had uitgesproken. Ik geloofde eerst niet toen ik getuigenissen over hem las, maar nadat ik hem een keer had geprobeerd en hij een loterijspreuk voor ons uitsprak en ons de lotnummers gaf en we wonnen, kan ik hem stoutmoedig aan iedereen aanbevelen. Doe mee, waardeer hem. Zijn website: Lordbubuzamiraclework.com of e-mail: Lordbubuzamiraclework@hotmail.com of WhatsApp: +1 951 442 2214

Joe Jess Thwaite
30/16 | 

We zullen niet stoppen Lord Bubuza te waarderen vanwege zijn activiteit in het helpen van mensen om de loterij te winnen, is overweldigend. Wij zijn Joe en Jess Thwaite, de winnaars van de Gloucestershire-loterij. We willen alleen maar getuigen hoe we de jackpot van £ 184 miljoen hebben gewonnen met de hulp van Lord Bubuza. We geloofden het niet toen we over zijn loterijspreuk lazen, maar mijn vrouw stond erop dat we het eens zouden proberen en vandaag heeft een trier ons miljonair gemaakt. Hij gaf ons het lotnummer na het uitspreken van de loterijspreuk en zei "GA EN SPEEL MET ANGST" en vandaag zijn we miljonairs. Doe met ons mee en waardeer hem via de website: Lordbubuzamiraclework.com of e-mail: Lordbubuzamiraclework@hotmail.com of WhatsApp: +1 951 442 2214

Joe Jess Thwaite
31/16 | 

We zullen niet stoppen Lord Bubuza te waarderen vanwege zijn activiteit in het helpen van mensen om de loterij te winnen, is overweldigend. Wij zijn Joe en Jess Thwaite, de winnaars van de Gloucestershire-loterij, we hebben de jackpot van £ 184 miljoen gewonnen met de hulp van Lord Bubuza. We geloofden het niet toen we over zijn loterijspreuk lazen, maar mijn vrouw stond erop dat we het eens zouden proberen en vandaag heeft een trier ons miljonair gemaakt. Hij gaf ons het lotnummer na het uitspreken van de loterijspreuk en zei "GA EN SPEEL MET ANGST" en vandaag zijn we miljonairs. Doe met ons mee en waardeer hem via de website: Lordbubuzamiraclework.com of e-mail: Lordbubuzamiraclework@hotmail.com of WhatsApp: +1 951 442 2214

Joe Jess Thwaite
32/16 | 

JOE EN JESS THWAITE HEBBEN OP 10 MEI 2022 MEER DAN £ 184 MILJOEN GEWONNEN. Mijn naam is Jess Thwaite, mijn man Joe is een communicatie-sales engineer. Ik run de zakelijke kant van een kapsalon samen met haar zus, mijn overleden vader speelde de loterij en droomde er altijd van om te winnen, maar faalde. Vandaag is het verhaal anders omdat we £ 184 miljoen hebben gewonnen met de hulp van een spreukgebruiker genaamd Lord Bubuza. Ik nam contact op met Lord Bubuza na het lezen van talloze opmerkingen over zijn loterijspreuk. Hij zei dat er een spreuk voor mij zal worden uitgesproken en dat zijn goden hem het winnende nummer van de loterij zullen onthullen. Ik twijfelde aan hem, maar GEEN BESCHERMING IS RISICO, dus ik probeerde het. Ik gaf zijn vereiste om de spreuk uit te spreken en na het casten gaf hij me de cijfers en zei hij zonder angst te spelen. Behold the Numbers behoorde tot de gelukkige winnaarsnummers op 10 mei 2022. Doe mee en waardeer hem via de website: (Lordbubuzamiraclework.com) of e-mail: (Lordbubuzamiraclework@hotmail.com)

More content below the advertising

Sylvia (1973). Geboren in het Gooi, wonend en werkend in het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland. Daar is ze in 2007 naartoe ‘geëmigreerd’ voor de liefde van haar leven. Een ondernemer met zijn bedrijf in het zuiden, dus verhuizen was voor hem geen optie. Sylvia leest zich suf aan nationaal en internationaal nieuws, heeft veel te veel (digitale) abonnementen op magazines en streamingdiensten en koopt meer boeken dan ze lezen kan. Heeft ook een guilty pleasure en dat is royal gossip. Wat ze ook heeft, is een duidelijke mening en die deelt ze onder andere via Nouveau. Meer weten? www.sylvia.nl 

Archief

2022
2021
2020
2019
2018
2017
More content below the advertising